Προειδοποίησε τη Σερβία ο Ελιγιάχου!

Γιάννης Ράμμας
Προειδοποίησε τη Σερβία ο Ελιγιάχου!

bet365

Η ήττα με -89 πόντους απ' τη Σερβία στην πιθανότητα της τριπλής ισοβαθμίας είναι ο μοναδικός τρόπος για το Ισραήλ να μείνει εκτός Eurobasket 2013, αλλά ο Λιόρ Ελιγιάχου θα βρεθεί αποφασισμένος στο Βελιγράδι!

Το Μαυροβούνιο (9-0)... ήδη βρίσκεται στη Σλοβενία, αλλά πιο πίσω του τρεις χώρες, το Ισραήλ (6-3), η Σερβία (5-4) κι η Εσθονία (5-4), διεκδικούν την πρόκριση στο Eurobasket 2013. Με την Εσθονία να υποδέχεται την ουραγό Ισλανδία (1-8), το Σερβία-Ισραήλ στο Βελιγράδι (11/9) συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στον α' προκριματικό όμιλο, αφού ο κίνδυνος αποκλεισμού για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι ορατός! Παρόλα αυτά ο Mr.Triple-Double (18π., 10ρ., 12ασ.) της τελευταίας νίκης του Ισραήλ (106-73 τη Σλοβακία) δε σκέφτεται τίποτε άλλο παρά μόνο τη νίκη, που είναι πολύ πιθανό να αποδειχτεί οδυνηρή για την προσεχή αντίπαλό του.

«Οι υπολογισμοί και τα σενάρια πρόκρισης με έχουν κουράσει. Δεν τα πολυκαταλαβαίνω και δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ. Απλώς σκέφτομαι πως είναι σαν να προκριθήκαμε. Απομένει να νικήσουμε και τη Σερβία. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στην προκριματική φάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα ταξιδέψουμε στο Βελιγράδι με στόχο τη νίκη. Θα είναι και για εμάς μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση» εξήγησε ο 27χρονος φόργουορντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

Τελευταία Νέα