(Ξανα)έκραξε τον Τεόντοσιτς ο Σλάβνιτς!

Γιάννης Ράμμας
(Ξανα)έκραξε τον Τεόντοσιτς ο Σλάβνιτς!

bet365

Η Σερβία δεν εντυπωσιάζει στα προκριματικά του Eurobasket 2013 και για πολλοστή φορά ο Ζόραν Σλάβνιτς έριξε το φταίξιμο στον Μίλος Τεόντοσιτς κι εμμέσως πλην σαφώς και στον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος απ' τις εμφανίσεις και τη συμπεριφορά του Τεόντοσιτς. Δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του κι η ομάδα υποφέρει. Σίγουρα είναι ό,τι πιο δημιουργικό έχει να επιδείξει η Σερβία εδώ και 10 χρόνια, αλλά μου προκαλεί έκπληξη που εδώ και 5 χρόνια οι προπονητές του δεν του έχουν εξηγήσει ποιος ο ρόλος του και πώς πρέπει να συμπεριφέρεται στο παρκέ» είπε στα Μέσα της χώρας ο 63χρονος πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας, που και στο παρελθόν έχει επιρίψει ευθύνες στον 25χρονο, ενώ πρόσθεσε: «Η Σερβία μετρά 10 ήττες στις οποίες φέρει ευθύνη».

Η Σερβία βρίσκεται στο 4-2 στον α' προκριματικό όμιλο και τρέχει να προλάβει μία εκ των πρώτων δύο θέσεων, που οδηγούν απ' ευθείας στη διοργάνωση της Σλοβενίας το 2013.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα