Του παίρνουν το περιβραχιόνιο!

Του παίρνουν το περιβραχιόνιο!

Θάνος Σαρρής
Του παίρνουν το περιβραχιόνιο!

bet365

Ο Τζον Τέρι μπορεί να μην είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Εθνική Αγγλία, ωστόσο είναι πλέον πιθανόν να αναγκαστεί να το κάνει λόγω ανωτέρας βίας!

Το περιβάλλον του παίχτη έλεγε χθες ότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητά του στις κατηγορίες του Άντον Φέρντιναντ για ρατσιστική επίθεση και να ηγηθεί των «Λιονταριών» στο Euro 2012. Ο Καπέλο τον στηρίζει, αλλά η απόφαση δεν είναι στα χέρια του, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Αγγλία. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλει να βάλει τέλος στις φήμες, ενώ ασκούνται πιέσεις στον πρόεδρο Ντέιβιντ Μπερνστάιν να τελειώσει με το θέμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η άποψη λοιπόν που φέρεται να κυριαρχεί στα μέλη της FA,τα οποία είχαν έκτακτες συζητήσεις από το βράδυ της Πέμπτης, είναι να μείνει μεν ο παίκτης στην Εθνική, αλλά χωρίς να είναι αρχηγός, θεωρώντας ότι με την απόφαση αυτή καλύπτονται επαρκώς όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Η Ομοσπονδία ήθελε η υπόθεση του Τέρι να εκδικαστεί πριν το Euro ώστε να πράξει αναλόγως, αλλά από τη στιγμή που πήρε αναβολή για τις 9 Ιουλίου, οι φήμες οργιάζουν και όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, η απόφαση της FA για τον Τέρι θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Ίσως και μέσα στη μέρα!

 

Τελευταία Νέα