Τιμή για Σάντος και διεθνείς

Τιμή για Σάντος και διεθνείς

bet365

Tρεις παίκτες της Εθνικής μας ομάδας καθώς επίσης και ο Φερνάντο Σάντος, είναι υποψήφιοι για την καλύτερη 11αδα του Euro και τον κορυφαίο προπονητή αντίστοιχα.

Η εξαιρετική παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Euro, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Μάλιστα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία περιλαμβάνει τους Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργο Καραγκούνη και Κυριάκο Παπαδόπουλο ανάμεσα στους κορυφαίους και τους θέτει στην διάθεση του κοινού, που θα κληθεί να ψηφίσει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ για την κορυφαία 11αδα.

Αντίπαλοι του «Τόρο» για τον καλύτερο δεξιό μπακ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, είναι οι Ντεμπισί (Γαλλία) και Γκεμπρεσελασιέ (Τσεχία), ενώ του Καραγκούνη στην μεσαία γραμμή οι Τζέραρντ (Αγγλία) και Μουτίνιο (Πορτογαλία. Όσο για τον Παπαδόπουλο, έχει αντιπάλους τους για τον κορυφαίο στόπερ τους Λέσκοτ (Αγγλία), Πέπε (Πορτογαλία), Ράμος (Ισπανία), Χούμελς (Γερμανία) και Άγκερ (Δανία), ενώ ο Φερνάντο Σάντος θα παλέψει μαζί με τους Γιόακιμ Λεβ (Γερμανία) και Ρόι Χότζον (Αγγλία).

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, οι επιλογές είναι:

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Γερμανία), Κασίγιας (Ισπανίας), Τιτόν (Πολωνία).

Αριστερό μπακ: Κόουλ (Αγγλία), Λαμ (Γερμανία), Άλμπα (Ισπανία).

Δεξία χαφ: Μπλαστσικόφσκι (Πολωνία), Τζαγκόεφ (Ρωσία), Γίρατσεκ (Τσεχία).

Επιτελικός μέσος: Πίρλο (Ιταλία), Ινιέστα (Ισπανία), Σβαϊνστάιγκερ (Γερμανία).

Αριστερό χαφ: Κρον-Ντέλι (Δανία), Σίλβα (Ισπανία), Πιλάρ (Τσεχία).

Επίθεση: Σεφτσένκο (Ουκρανία), Κασάνο (Ιταλία), Ιμπραΐμοβιτς (Σουηδία), Γκόμεζ (Γερμανία), Ρονάλντο (Πορτογαλία), Μάντζουκιτς (Κροατία).

 

Τελευταία Νέα