Ευχές από ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ
«Η Εθνική Ανδρών, το καμάρι του ελληνικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού εν γένει, ρίχνεται σήμερα στη μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ θα βάλουν όλες τους τις δυνάμεις για να πετύχουν τον στόχο τους και να μας κάνουν ακόμη μια φορά περήφανους.
Τα μέλη του ΣΕΠΚ, που εκτός από προπονητές είναι και φίλαθλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, επιθυμούν να στείλουν στο μακρινό Καράκας τις θερμότερες ευχές τους για καλή τύχη και καλή δύναμη», αναφέρει η ανακοίνωση στο sepk.gr.
O ΠΣΑΚ με την σειρά του αναφέρει: «Η μεγάλη ώρας της διεκδίκησης του εισιτηρίου των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου για την Εθνική μας έφτασε. Οι συμπαίκτες μας μπαίνουν απόψε στη μάχη του Προολυμπιακού τουρνουά στη μακρινή Βενεζουέλα, θέλοντας να φέρουν ακόμη μια μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας.
Το μυαλό και η σκέψη μας είναι δίπλα τους, είναι μαζί τους σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν για την Ελλάδα. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, στην καρδιά και τα μάτια μας είναι πάντα ΝΙΚΗΤΕΣ»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
