Κόπηκαν Βουγιούκας και Σαρικόπουλος

Γιάννης Ράμμας
Κόπηκαν Βουγιούκας και Σαρικόπουλος

bet365

Ο Ίαν Βουγιούκας πραγματοποίησε αρκετά καλή χρονιά με τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά δε θα είναι στο Προολυμπιακό Τουρνουά, όπως κι ο Ζήσης Σαρικόπουλος, που είχε βοηθητικό ρόλο.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό στο Κάουνας με τη Ρωσία λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ήταν παρών στο δεύτερο απέναντι στην οικοδέσποινα Λιθουανία. Η επιστροφή στην Ελλάδα τον βρήκε για λόγους τακτικής εκτός «γαλανόλευκης», απ' την οποία απουσίασε κατά τη διάρκεια και του Eurobasket 2011.

Εκτός προετοιμασίας τέθηκε κι ο Ζήσης Σαρικόπουλος, που άρχισε και τελείωσε ως βοηθητικός στις προπονήσεις.

Αντιθέτως, παρά την άφιξη των Μπουρούση, Φώτση και Ζήση (σ.σ. στις 19/6 η επιστροφή οι πρώτοι δύο, στις 20/6 ο τρίτος), συνεχίζει ο Βασίλης Καββαδάς, που είδε χρόνο συμμετοχής και στα δύο φιλικά επί λιθουανικού εδάφους.

Για τη συνέχεια της προετοιμασίας ο Ηλίας Ζούρος υπολογίζει στους Σπανούλη, Βασιλειάδη, Μάντζαρη, Σλούκα, Καλάθη Ν., Μπράμο, Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μαυροειδή, Καϊμακόγλου, Καββαδά, Μπουρούση, Φώτση και Ζήση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα