Γεμάτος αισιοδοξία ο Πρίντεζης

Γεμάτος αισιοδοξία ο Πρίντεζης

Γιάννης Ράμμας
Γεμάτος αισιοδοξία ο Πρίντεζης

bet365

Η Εθνική Ομάδα έκανε το 2Χ2 στο Κάουνας απέναντι σε Ρωσία και Λιθουανία κι ο Γιώργος Πρίντεζης είναι σίγουρος για την περαιτέρω βελτίωση όλων, που θα οδηγήσει στο Λονδίνο 2012.

«Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι θετικά. Δουλεύουμε πολύ και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θα πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, θα πρέπει να κάνει ο καθένας από εμάς ό,τι καλύτερο μπορεί. Ο κόουτς μας βοηθά, βοηθά τον καθένα μας να εκμεταλλευτεί τα δυνατά του σημεία, ώστε να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα να πάρει την πρόκριση που θέλει. Θέλουμε να παίξουμε ένα ωραίο και μοντέρνο μπάσκετ και περιμένουμε και τα άλλα παιδιά που ακόμα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα, ώστε να δουλέψουμε όλοι μαζί. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα κι αυτό είναι λογικό. Πρέπει να εστιάσουμε σε ορισμένους τομείς, έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είναι θετικό ότι οι περισσότεροι γνωριζόμαστε αγωνιστικά μεταξύ μας. Παρά το ότι δεν ήμουν στην Εθνική Ομάδα πέρυσι, γνωρίζω τους περισσότερους απ' τους παίκτες, έχουμε συναντηθεί και πάλι αγωνιστικά, δεν έχω πρόβλημα προσαρμογής, αφομοιώνω πράγματα κάθε μέρα κι όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Ο καθένας από εμάς παίζει για την ομάδα, βάζει την ενέργειά του κι αφήνει την κούραση στην άκρη, την ξεπερνά, γιατί όλοι είμαστε εδώ για την Εθνική» ήταν τα λόγια του «Πριντ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα