Ήρθε και προπονήθηκε ο Καλάθης
Ο ομογενής γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε πρόβλημα με τις πτήσεις από τις Η.Π.Α. με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να δώσει το «παρών» στις πρώτες προπονήσεις της ομάδας. Οι άνθρωποι της Ε.Ο.Κ. έκαναν ό,τι περνούσε απ' το χέρι τους για να λυθεί άμεσα το θέμα κι ο 22χρονος γκαρντ βρίσκεται στην Ελλάδα.
Ο νεαρός παίκτης έκανε και την πρώτη του προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους, κάτι που φυσικά έκανε τον Ηλία Ζούρο να χαμογελά. Πλέον ο ομοσπονδιακός τεχνικός περιμένει τους «Ιταλούς» (Μπουρούσης, Φώτσης & Ζήσης) ώστε να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
