Προβλήματα για την Εθνική Β'
Ο Δημήτρης Κατσίβελης υπέστη τράβηγμα στον μηρό, ενώ οι Νώντας Παπαντωνίου και Δημήτρης Βεργίνης πιο ήπιο. Ο Ευθύμης Τσακελέρης από τη μεριά του υπέστη διάστρεμμα στο δεύτερο φιλικό στην προσπάθειά του για ριμπάουντ.
Ο Κώστας Μίσσας μίλησε για λίγη ώρα μετά το δεύτερο φιλικό με την Αυστραλία: «Περιμέναμε καλύτερο πρόσωπο σήμερα και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά η ολιγοήμερη προετοιμασία και η αντίπαλη ομάδα που είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο είχε ως συνέπεια τρεις απώλειες από μικροτραυματισμούς με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί μια μεγάλη διαφορά. Αυτά τα παιχνίδια είναι καλό τεστ, καθώς αντιμετωπίζουμε αθλητές επιπέδου Ευρωλίγκας και ΝΒΑ, τόσο για την απόκτηση εμπειριών, όσο και για το γεγονός ότι ο κάθε αθλητής βλέπει τις αδυναμίες του με αντιπάλους παίκτες τέτοιας αξίας και προσπαθεί να τις βελτιώσει, γιατί το ταλέντο από μόνο του δεν αρκεί».
Ο Ζήσης Σαρικόπουλος με τη σειρά του είχε κάποια παράπονα από τη διαιτησία: «Δεν παίξαμε καλά ούτε σήμερα. Περιμέναμε ότι θα αντεπεξέλθουμε σήμερα, αλλά προσπαθήσαμε σε κάποια σημεία μόνο του αγώνα. Δεν θέλω να φέρω ως δικαιολογία τους τραυματισμούς και τις αντιξοότητες, καθώς φθάσαμε στο γήπεδο ελάχιστα λεπτά πριν τη προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Η Αυστραλία είναι πολύ καλή ομάδα και προπονείται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω, γιατί η διαιτησία παίζει 80-20 υπέρ τους. Μας έριξαν πολύ «ξύλο» χωρίς να κερδίζουμε φάουλ. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και μας αδικεί το σκορ. Ξέρουμε ότι στεναχωρήσαμε τους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε στο τρίτο παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλός μας είναι υψηλού επιπέδου».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
