Ασπίδα Φάρου σε Κατούφα

Gazzetta team
Ασπίδα Φάρου σε Κατούφα

bet365

Ο Κώστας Σορώτος κατηγόρησε τον Σωτήρη Κατούφα ως υπεύθυνο για την απόλυση του από τον Φάρο με την ομάδα του Πειραιά να εκδίδει σχετική ανακοίνωση.

Tην Τρίτη (22/1) η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό. Στη συνέχεια, ο Κώστας Σορώτος, μέσω facebook,ουσιαστικά... φωτογράφισε τον Έλληνα σέντερ ως κύριο υπεύθυνο για τη φυγή του από την ομάδα. Το απόγευμα της Πέμπτης (24/1) η ομάδα του Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα.

Η ανακοίνωση του Φάρου Κερατσινίου αναφέρει:
"Το καλοκαίρι προσπαθήσαμε και τελικά καταφέραμε, να εντάξουμε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, τον Σωτήρη Κατούφα.

Γνωρίζαμε πόσο καλός παίχτης είναι, αλλά αυτός φροντίζει να μας το υπενθυμίζει κάθε Δευτέρα στους αγώνες της ομάδας μας.

Μαζί με τους άξιους συμπαίχτες του και όλα τα άλλα μέλη της ομάδας, πραγματοποιούν ως στιγμής μια πολύ πετυχημένη πορεία, που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και στους 8 του κυπέλλου.

Αυτό όμως που μας έχει χαροποιήσει και ικανοποιήσει ιδιαίτερα, είναι ότι ο Σωτήρης με την όλη στάση και συμπεριφορά του, αποτελεί ’’παράδειγμα προς μίμηση’’ για τους εκατοντάδες εκκολαπτόμενους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας.

Αυτό από μόνο του είναι υπεραρκετό, για να θεωρούμε πως η μεταγραφή Κατούφα, ήταν πραγματική επιτυχία για τον σύλλογο μας και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε το τέλος της σεζόν για να κάνουμε το σχετικό ’’ταμείο’’."

 

Τελευταία Νέα