Δεν ξεχνάει τον Φορντ ο Παπάγου

Δεν ξεχνάει τον Φορντ ο Παπάγου

Gazzetta team
Δεν ξεχνάει τον Φορντ ο Παπάγου

bet365

Αγώνα στη μνήμη του Αλφόνσο Φορντ διοργανώσει ο ΑΣ Παπάγου. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου με πολλούς λαμπρούς καλεσμένους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Παπάγου:

Μπορεί από τις 4 Σεπτεμβρίου του 2004 ο Αλφόνσο Φορντ να παίζει μπάσκετ στα παρκέ του Παραδείσου, αλλά εμείς στον Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ δεν τον έχουμε βγάλει ούτε μία μέρα από το μυαλό μας.

Με αφορμή τα οκτώ χρόνια από τον αδόκητο χαμό του, ο Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ , η ομάδα η οποία έφερε τον σπουδαίο αυτό αθλητή στην Ελλάδα, διοργανώνει φιλικό αγώνα στη μνήμη του. Στο παιχνίδι θα συμμετάσχει μία ομάδα παλαιμάχων του Α.Σ.Π και μια ομάδα συμπαικτών του «Αλ» από Ολυμπιακό, Σπόρτιγκ και Περιστέρι.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/9/2012 στο κλειστό γήπεδο Παπάγου.Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε στο «Σαλούν» και όλοι μαζί να τιμήσουμε έναν από τους σπουδαιότερους σκόρερ και ανθρώπους που αγωνίστηκε στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Να τιμήσουμε αυτόν που ανάγκασε την Ευρωλίγκα να ονομάσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε «Alphonso Ford Trophy».

Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ δε ξεχνά.
Εκ του Δ.Σ του Α.Σ Παπάγου.

 

Τελευταία Νέα