Οικονομίδης: «Δίκαιη η απόφαση!»

Gazzetta team
Οικονομίδης: «Δίκαιη η απόφαση!»

bet365

Για το το αίτημα του Ολυμπιακού για διεξαγωγή τελικών της Α1 πριν το Final Four μίλησε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης που ξεκαθάρισε ότι η απόφαση ήταν δίκαιη.

«Το σκεπτικό μας ήταν απλό και δίκαιο. Ακολουθήσαμε τη βάση της ισοτιμίας. Φυσικά και έχουμε λάβει υπόψη μας ότι το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώσει νωρίς, καθώς προέχει η προετοιμασία της Εθνικής για το προολυμπιακό τουρνουά. Από κει και πέρα έπρεπε να φτιαχτεί ένα πρόγραμμα με βασική αρχή ότι οι αγώνες στις θέσεις 1-4 ίσως να είναι ακόμα και πέντε. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε ένα πρόγραμμα με αρχή ότι και τα δυο ζευγάρια Ολυμπιακός - Πανιώνιος και Παναθηναϊκός - Κολοσσός θα λήξουν με 3-0. Θα ήταν άδικο και θα έδειχνε ότι δεν υπολογίζουμε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σε αυτή τη σειρά. Έπρεπε να υπολογίσουμε ότι μπορεί Κολοσσός και Πανιώνιος να πετύχουν κάποια νίκη ή νίκες και οι σειρές να μην κριθούν στο 3-0. Μέσα σε όλα, υπήρχε και η απαγόρευση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την αστυνομία που λένε ότι δεν μπορούν να γίνουν αγώνες στην Αττική στο διάστημα από 3 έως 7 Μαΐου λόγω των εκλογών. Με αυτά τα δεδομένα καταρτίσαμε το πρόγραμμα όσο πιο δίκαια γινόταν», υπογράμμισε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης.

Θυμίζουμε ότι σήμερα (24/4) θα συνεδριάσει η επιτροπή πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ για να εξετάσει το ενδεχόμενο διεξαγωγής των τελικών πριν το Final Four, όπως ζήτησε ο Ολυμπιακός, κάτι που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

 

Τελευταία Νέα