Ολυμπιακός Βόλου: «Ντροπή»

Gazzetta team
Ολυμπιακός Βόλου: «Ντροπή»

bet365

Για κύμα λάσπης κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που ενέπλεκαν με τους Βολιώτες τέσσερα πρώην μέλη της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, μετά από σκωπτικά δημοσιεύματα σε εφημερίδες και ηλεκτρονικές σελίδες που στόχο έχουν να μπερδέψουν το αναγνωστικό κοινό και να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις με αφορμή την εμπλοκή 4 προσώπων με τη δικαιοσύνη, τα οποία υπήρξαν στο παρελθόν μέλη της διοίκησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, θέλει να διευκρινίσει τα εξής:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ουδεμία σχέση έχει με τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, ο οποίος διαλύθηκε το 2003 και αυτό γίνεται προφανές ακόμη και με μία μόνο απλή ματιά στο Α.Φ.Μ. της δικής μας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας: Το Α.Φ.Μ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είναι το 099150642. Διευκρινίζουμε επίσης πως η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ διαθέτει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα ακόμη και σήμερα, αφού τακτοποιεί στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της προς το Δημόσιο, παρά το γεγονός ότι φέτος για άλλους λόγους, δεν συμμετέχει σε κανένα επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Πιστεύοντας πως η δημοσιογραφία αποτελεί λειτούργημα, παρακαλούμε τα Μ.Μ.Ε. τα οποία έκαναν αυτόν τον λανθασμένο συσχετισμό, εκούσια ή ακούσια, να προβούν στην αναγκαία διόρθωση, αφού η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν έχει καμία σχέση με τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και αποτελεί πραγματικά ντροπή αυτό το νέο κύμα λάσπης προς τη μεριά μας»!

 

Τελευταία Νέα