Πρώτη νίκη η συμμετοχή
Από το πρωί έχει ξεκινήσει στο Βόλο η Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ, ενώ το απόγευμα τα σωματεία θα προσέλθουν στις κάλπες για να βγάλουν το νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας με τους Αχιλλέα Μαυρομάτη και Γιώργο Μελισσουργό να είναι οι υποψήφιοι.
Η πρώτη μεγάλη νίκη υπήρξε και ήταν από την συμμετοχή. Στην Αγιά έδωσαν το παρών όχι ένα και δύο, αλλά 271 σωματεία, δείχνοντας για ακόμα μία φορά το πως η Περιφέρεια διψάει για βόλεϊ. Η παρουσία τόσων σωματείων ήταν και μία προσωπική νίκη του Μαυρομάτη επί του Μελισσουργού, καθώς ο δεύτερος ήταν κάθετα αντίθετος στο να γίνουν εκλογές μακριά από την Αθήνα με την δικαιολογία της πιθανής μικρής συμμετοχής.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η Θράκη η οποία συμμετείχε με 14 από τις 16 ομάδες μιας και απουσίαζαν μονάχα η Νίκη Αλεξανδρούπολης και ο ΑΟ Καβάλας, ενδεχομένως να είχε λιγότερες αν γινόταν στην Αθήνα, ενώ και η πιο απομακρυσμένη σε σχέση με τις άλλες περιοχές, Κρήτη είχε στην Γενική Συνέλευση 14 από τα 16 σωματεία.
Όσον αφορά τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της διοίκησης Μαυρομάτη, εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
