Ισπανικό ενδιαφέρον για «Σόφο»

Ισπανικό ενδιαφέρον για «Σόφο»

bet365

Ισραηλινό δημοσίευμα γράφει για το μέλλον του Σοφοκλή Σχορτανίτη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ αποκαλύπτει πως δύο ισπανικές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει κάνει ακόμα σχέδια για την επόμενη χρονιά, ενώ οι φίλαθλοι της εξακολουθούν να είναι αρκετά δυσαρεστημένοι για τον αποκλεισμό της ομάδας από το Final Four.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της one.co.il το μέλλον του Σοφοκλή Σχορτανίτη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στο σύλλογο. Όπως αναφέρει η φετινή χρονιά δε θύμιζε την περσινή του πορεία, ενώ η διοίκηση έχει δείξει τη θέλησή της να τον κρατήσουν σε αντίθεση με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Η τελική απόφασή για το θέμα του δεν έχει παρθεί, ενώ μπορεί να αργήσει και να έρθει στο τέλος της σεζόν.

H ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον ατζέντη του Σχορτσανίτη, όπου τόνισε πως: «Η αλήθεια είναι ότι ο Σοφοκλής έχει συμβόλαιο με την Μακάμπι και για την επόμενη σεζόν και θα ήθελε να μείνει. Όμως οι δύο πλευρές αν το θελήσουν μπορούν να το σπάσουν το καλοκαίρι. Εγώ δεν θα πιέσω, ο Σχορτσιανίτης παίζει στη Μακάμπι δύο χρόνια και πιστεύω ότι έχει εκτιμηθεί η προσφορά του. Για τέσσερις μήνες παίζει με πρόβλημα στο πόδι, για να βοηθήσει την ομάδα».

Από κει και πέρα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως δύο ισπανικές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έλληνα σέντερ.

 

Τελευταία Νέα