Καλύτεροι οι Καϊμακόγλου & Βουγιούκας...
Η Ούνικς Καζάν είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στη Λοκομοτίβ, οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς τα ηνία (34-18, στο 20') και χωρίς να δυσκολευτούν έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στο ρωσικό πρωτάθλημα.
Ο Κώστας Καϊμακόγλου σταμάτησε στους 15 πόντους με 7 ριμπάουντ, ενώ ο Ίαν Βουγιούκας στους 10 με 6 ριμπάουντ. Από την άλλη μεριά ο Νικ Καλάθης έμεινε στους 5 πόντους (5ριμπ.), ενώ ο Άλεκς Μάριτς στους 7.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την πλευρά της με καλό τέταρτο δεκάλεπτο (21-10 το επιμέρους σκορ) επικράτησε της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε 10 πόντους (5ριμπ.), ενώ για τους νικητές ο Μίλος Τεόντοσιτς μέτρησε 20 πόντους κι ο Σάσα Καούν 17.
Tα αποτελέσματα της ημέρας: Ούνικς Καζάν-Λοκομοτίβ Κουμπάν 75-47, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης 78-68, Σπαρτάκ Βλαδιβοστόκ-Ενισέι 76-75
Η κατάταξη: Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης 4-1, Λοκομοτίβ Κουμπάν 2-3, ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3-0, Σπαρτάκ Βλαδιβοστόκ 2-2, Σαμάρα 2-1, Ούνικς Καζάν 1-2, Τριούμφ 1-2, Νίζνι Νοβγκόροντ 1-2, Κίμκι 1-2, ΕνισέΙ 0-3
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
