Κίνητρο το... Ο.Α.Κ.Α. για Βουγιούκα

Κίνητρο το... Ο.Α.Κ.Α. για Βουγιούκα

Γιάννης Ράμμας
Κίνητρο το... Ο.Α.Κ.Α. για Βουγιούκα

bet365

Ο Ίαν Βουγιούκας εξήγησε τις δυσκολίες της απόφασης να συνεχίσει στην Ούνικς Καζάν, αλλά και τα συναισθήματα της πιθανής επιστροφής του με τον Κώστα Καϊμακόγλου στο Ο.Α.Κ.Α..

«Το ταξίδι μου στην Ούνικς Καζάν άρχισε νωρίς το καλοκαίρι, όταν ήρθα στη Ρωσία με τον φίλο μου και πρώην συμπαίκτη μου στον Παναθηναϊκό, Κώστα Καϊμακόγλου. Οι δυο μας πήραμε μία απόφαση ζωής, όταν επιλέξαμε να υπογράψουμε στην Ουνικς κι υπό κάποιες έννοιες ήδη έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς» έγραψε στο blog του στο euroleague.net ο Έλληνας σέντερ, πριν προσθέσει πως «σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό για εμένα, αφού είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε ομάδα εκτός Ελλάδος».

Ο 27χρονος θεωρεί πως αποχώρησε απ' τον Παναθηναϊκό ως φίλος κι ανυπομονεί να πάρει με τη νέα ομάδα του την πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας (σ.σ. vs. Ουλμ στις 25/9 η πρώτη αναμέτρηση των προκριματικών), ώστε να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο Ο.Α.Κ.Α. και να θυμηθεί τις όμορφες στιγμές με την πρώην ομάδα του.

«Αν προκριθούμε, θα τοποθετηθούμε στον ίδιο όμιλο με την πρώην ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, άρα αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για εμένα και τον Κώστα. Θα είμαστε χαρούμενοι να αγωνιστούμε πάλι στο Ο.Α.Κ.Α., αφού έχουμε κάποιες πολύ καλές αναμνήσεις σ' αυτό το κλειστό και θέλουμε να προσθέσουμε κι άλλες» υπογράμμισε.

 

Τελευταία Νέα