Επιστρέφει Σέρρες ο Μπανγκουρά;

Επιστρέφει Σέρρες ο Μπανγκουρά;

Νίκος Τσιώκος
Επιστρέφει Σέρρες ο Μπανγκουρά;

bet365

Ο Σαμπέγκου Μπανγκουρά δεν αποκλείεται να επιστρέψει στον Πανσερραϊκό τον προσεχή Ιανουάριο, με τα «λιοντάρια» να... ψάχνονται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, κάτι που επιβεβαιώνεται από την ομάδα των Σερρών.

Στον Πανσερραϊκό θέλουν να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τον προσεχή Ιανουάριο και φαίνεται πως έχουν στραφεί στη λύση της επιστροφής του Σαμπέγκου Μπανγκουρά. Ο 29χρονος φορ δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην Αλ Αχλί λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στη Λιβύη, βρίσκεται στο Βέλγιο και είναι έτοιμος να πει το «ναι» για μια νέα συνεργασία με τα «λιοντάρια».

Άλλωστε, επιβεβαιώνεται και από το σύλλογο των Σερρών ότι υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ο αγαπημένος «Σάμι» της κερκίδας αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ στην πρώτη του σεζόν με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και πέτυχε κάποια ωραία γκολ, ενώ την προπέρσινη αγωνιστική περίοδο έκανε τη διαφορά στην άνοδο της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια. Επίσης, οι Σερραίοι επιθυμούν και την απόκτηση ενός ποιοτικού μέσου με τα χαρακτηριστικά του Οράσιο Καρντόσο.

Μέσα ο ντα Κόστα, εκτός ο Γέσιτς

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό σκέλος ο Παύλος Δημητρίου θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Φελίπε ντα Κόστα για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καλλονή, καθώς αποθεραπεύτηκε. Αντίθετα, ο Ιβάν Γέσιτς ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο γόνατο και αναμένεται να τον προφυλάξει ενόψει της συνέχειας.

 

Τελευταία Νέα