Παρέμβαση Στυλιανίδη για Αντετοκούμπο!

Gazzetta team
Παρέμβαση Στυλιανίδη για Αντετοκούμπο!

bet365

Την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη προκάλεσε το δημοσίευμα του gazzetta για τους αδελφούς Αντετοκούμπο.

Κι αυτό γιατί η υπόθεση του ελληνικού διαβατηρίου έχει προχωρήσει και είναι θέμα χρόνου η έκδοσή του και για τους δύο καλαθοσφαιριστές.Αλλωστε προκάλεσε έκπληξη σε όλους η είδηση ότι θα αποκτήσει ο Γιάννης Αντετοκούμπο διαβατήριο Νιγηρίας. Η Ομοσπονδία έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις και μάλιστα υπήρξε ενημέρωση για την θετική εξέλιξη της υπόθεσης.

Μετά τα δημοσιεύματα που ουσιαστικά έφεραν τους Αντετοκούμπο έτοιμους να αποκτήσουν διαβατήριο Νιγηρίας, προκάλεσαν και την κυβερνητική κινητοποίηση.

Παρενέβη ο ίδιος ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, που επικοινώνησε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και του εξήγησε ότι είναι θέμα χρόνου να βγουν τα διαβατήρια για τους δύο παίκτες. Επί της ουσίας, δηλαδή, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήδη υπήρχαν ως προς την εξέλιξη του θέματος...

Παρέμβαση έκανε και ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Δημήτρης Καλογερόπουλος, που έχει ασχοληθεί εδώ και μήνες προσωπικά με το θέμα και έχει προχωρήσει την διαδικασία. Αλλωστε τα δύο παιδιά έχουν πάρει προτεραιότητα, προκειμένου να δώσουν την απαραίτητη συνέντευξη, που θα βάλει και στην τελική ευθεία την έκδοση των διαβατηρίων.

Λογικά από τη Δευτέρα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, αφού ο Θανάσης και ο Γιάννης Αντετοκούμπο έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σάββατο με τον Φιλαθλητικό στον Λαγκαδά και θα ταξιδέψουν σήμερα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο, μάλιστα, με status στο facebook έδειξε ξεκάθαρα τι θέλει..."Φυσικά και θέλω να τιμήσω τη χώρα στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα. Δεν είναι μόνο εγώ, είναι χιλιάδες παιδιά μεταναστών που έχουν το ίδιο πρόβλημα και ελπίζω να λυθεί για όλους".

 

Τελευταία Νέα