Σκουρτόπουλος: «Δεν υπήρχε πρόβλημα στα αποδυτήρια»

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: «Δεν υπήρχε πρόβλημα στα αποδυτήρια»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για το πέρασμα που είχε από τον Πανιώνιο, την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων» αλλά και την συνέχεια της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στο ΑΡΤ και την εκπομπή JUMP SHOOT:

«Συμβαίνουν κι αυτά στο μπάσκετ. Αλήθεια, όμως, είναι ότι κι εγώ παραξενεύτηκα με την λύση της συνεργασίας. Δεν έχω όμως, πικρία. Η ομάδα ήταν μέσα στους στόχους στην Ελλάδα, το Eurocup ήταν πολυτέλεια. Χάλασε λιγάκι την σχέση μας η ήττα στο Ελληνικό από την Ζιέλονα Γκόρα. Η ομάδα συνεχίζει σε καλό ρυθμό και αυτό με ευχαριστεί και εμένα», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Επρεπε να έχω περισσότερο χρόνο στην ομάδα. Την ήττα από το Ρέθυμνο θα την καλύπταμε αλλού. Δεν ξέρω τι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του προέδρου. Πιστέψαμε σε παιδιά το καλοκαίρι, που μέχρι τότε δεν τους δινόταν η ευκαιρία. Αυτό, που λέγεται, ότι υπήρχε πρόβλημα στα αποδυτήρια είναι αστείο».

Παράλληλα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σημείωσε πως «ο Πανιώνιος συνεχίζει με έναν πολύ καλό προπονητή στον πάγκο του. Στόχος είναι η τρίτη θέση. Ο Πανιώνιος είναι ένα κλικ παραπάνω από τις άλλες ομάδες, έχει έναν αξιόπιστο πρόεδρο, και ο κόσμος στηρίζει πάρα πολύ. Η στιγμή, που βρέθηκα στον Πανιώνιο, ήταν πολύ σημαντική. Σέβομαι τις φανέλες και τις ομάδες, που μου ανοίγουν την πόρτα για δουλειά. Χαίρομαι που ο Πανιώνιος προοδεύει».

 

Τελευταία Νέα