Επιστρέφει στα παρκέ ο Μισούνοφ!

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μισούνοφ!

Gazzetta team
Επιστρέφει στα παρκέ ο Μισούνοφ!

bet365

Όχι δεν είναι αστείο. Ο Μιχάλης Μισούνοφ λίγο μετά την αποφυλάκισή του επιστρέφει ξανά στα παρκέ και στα 48 του χρόνια θα φορέσει την φανέλα του Ηρακλή Καβάλας!

Τι και αν έχει σταματήσει το μπάσκετ εδώ και 12 χρόνια και πλέον είναι 48 ετών; Ο Μιχάλης Μισούνοφ -ο οποίος αγωνίστηκε για μια δεκαετία στον Άρη κατακτώντας αρκετούς τίτλους- αποδέχθηκε την πρόταση του Ηρακλή Καβάλας και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Ο Μισούνοφ έπαιξε στον Άρη από 1989 μέχρι το 1998 και μέτρησε 4 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και ένα Ευρωπαϊκό. Το 2001 αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και τον Σεπτέμβριο του 2009 συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του δύο εκτοξευτήρες και μια ρουκέτα του γιουγκοσλαβικού στρατού! Καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 9 μηνών αλλά μετά από δύο χρόνια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πλέον αποφάσισε να επιστρέψει στην μεγάλη του αγάπη, δηλαδή το μπάσκετ. Ο Ηρακλής Καβάλας του δίνει αυτή την ευκαιρία και ο εκπρόσωπος της ομάδας, Κώστας Παπαπαναγής, μίλησε στο για θέμα στο Goal. «Αφορμή γι’ αυτό το εγχείρημα στάθηκε η φιλία μου με τον Μίσκο. Γνώμονας ήταν το συμφέρον της ομάδας αφού πιστεύουμε πως έστω και σε αυτή την ηλικία, παίκτης του συγκεκριμένου βεληνεκούς μπορεί να προσφέρει μερικά ποιοτικά λεπτά συμμετοχής. Από την πλευρά μας αισθανόμαστε κι εμείς ότι προσφέρουμε στην προβολή του καβαλιώτικου μπάσκετ και φιλοδοξούμε να ανέβουμε επίπεδο. Εδώ και 15 ημέρες ο Μίσκο τρέχει στην άμμο δίπλα στο σπίτι του στην παραλία, κολυμπάει, ξεκίνησε προπονήσεις, έχει απίστευτη όρεξη και διάθεση. Γνωρίστηκε φυσικά ήδη με το τεχνικό μας τιμ, τους κ. Σαρόγλου και Παπανικολάου, υπάρχει χημεία με τους συμπαίκτες του. Θα είμαστε έτοιμοι μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα κάνει το ντεμπούτο του στο επόμενο μας παιχνίδι με την Χρυσούπολη. Θα δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα