«Ο Ολυμπιακός έδωσε ελπίδα»

Gazzetta team
«Ο Ολυμπιακός έδωσε ελπίδα»

bet365

Την άποψη πως η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό θα κάνει καλό στο ελληνικό μπάσκετ εξέφρασε ο Νίκος Μπουντούρης.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή JUMP SHOOT του Σαββάτου (8/9) με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ και μίλησε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ομάδες των οποίων φόρεσε τη φανέλα όσων ήταν εν ενεργεία αθλητής.

«Ολοι οι μπασκετικοί χάρηκαν το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Γιατί έγινε από μία ομάδα, που προσπάθησε με ό, τι δυνάμεις είχε και έγινε από νέα παιδιά. Ο Ολυμπιακός έδωσε μία ελπίδα για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ με την ομάδα που έφτιαξε και είχε βάση νεαρούς παίκτες».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη φετινή προσπάθεια των Πειραιωτών, ο Νίκος Μπουντούρης είπε πως ο Ολυμπιακός «θα είναι σοβαρός. Δεν ξέρω αν θα είναι όπως πέρυσι, αλλά θα είναι σοβαρός. Περπέρογλου και Μαυροειδής είναι καλά παιδιά, δουλευταράδες και θα βοηθήσουν». Ο Μπουντούρης μίλησε και για τον Παναθηναϊκό που κάνει μια νέα αρχή φέτος. «Τον Πεδουλάκη τον εκτιμώ πολύ ως προπονητή και ως άνθρωπο. Είναι άνδρας. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καινούρια κατάσταση. Εκανε ένα κύκλο, αλλά πλέον έρχονται καινούρια πράγματα».

 

Τελευταία Νέα