Ώρα ανανεώσεων στη Βιγιαρεάλ
Αρκετές εκκρεμείς υποθέσεις έχουν αφήσει στην ισπανική ομάδα και σπεύδουν να τις κλείσουν άμεσα, καθώς όλοι οι προαναφερθέντες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με όποιον επιθυμούν ως ελεύθεροι από την 1η Ιανουαρίου. Όπως έκανε και επίσημα γνωστό με δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας ο πρόεδρος της ομάδας, Φερνάντο Ρόιγ, η διοίκηση επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία και με τον προπονητή και με τους τρεις παίκτες που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2011.
Όσον αφορά τον τεχνικό της ομάδας Χουάν Κάρλος Γαρίδο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, καθώς η συμφωνία είναι δεδομένη και αναμένεται προσεχώς η υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου. Με τον Κάνι οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει, όμως έχουν κολλήσει στο οικονομικό, με τις δύο πλευρές να δείχνουν ότι θέλουν να πορευτούν μαζί και στη συνέχεια, ενώ η επιθυμία του Μάρκος Σένα να παίξει ποδόσφαιρο για άλλα δύο χρόνια και να κλείσει την καριέρα του στο «κίτρινο υποβρύχιο» αναμένεται να γίνει σεβαστή από τη διοίκηση, με το οικονομικό να μην παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Ζοάν Καπντεβίλα, καθώς παρά το γεγονός ότι διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του αρκετές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μίλαν και η Βαλένθια. Ο διεθνής Ισπανός δηλώνει ευτυχισμένος στο «Μαδριγάλ», όμως αν όντως φτάσει στα χέρια μας μία ενδιαφέρουσα πρόταση είναι σίγουρο ότι θα την εξετάσει.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.