Αντίο με αιχμές ο Κωνσταντινέας
Μπορεί η ΚΕΔ να τον επανέφερε στους πίνακες και τον όρισε να διευθύνει το ματς του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Πέτρος Κωνσταντινέας είχε αποφασίσει πως θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Περιστέρι, το γνωστοποίησε με μια ανακοίνωση που αφήνει αιχμές για τους παράγοντες. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του έχει ως εξής: «Ύστερα από 16 χρόνια αποφάσισα να αποχωρήσω από το “διαμορφωμένο” από τους ίδιους τους παράγοντες πλαίσιο του ποδοσφαίρου. Προτεραιότητα και στόχος της ζωής μου είναι το ήθος και η αξιοπρέπειά μου. Ο χώρος του πρωταθλήματος της Superleague, έτσι όπως είναι πλαισιωμένος δεν με αντιπροσωπεύει πλέον, αντίκειται στις ηθικές μου αξίες και στα όνειρά μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους απλούς φιλάθλους όλων των ομάδων που με στήριξαν και τους υγιείς εργάτες του ποδοσφαίρου. Για τους “ανθρώπους” που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο και το πνεύμα του αθλητισμού ας τους φωτίσει ο Θεός. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ FIFA ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Superleague, η βαθμολογία (20η αγ.): Πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από Ολυμπιακό, +3 από τον ΠΑΟΚ- Στο -6 από την 4αδα ο Παναθηναϊκός!
- Superleague, η βαθμολογία: Η ΑΕΚ στην κορυφή και... περιμένει τα ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και Φάληρο!
- «Ξέρεις από Μπάλα;»: Γρηγορόπουλος - Σούτος, από σήμερα ανοίγουν γραμμές στο Υοutube του Gazzetta!
