Χάνει και Αργεντινή ο Κακάου

Χάνει και Αργεντινή ο Κακάου

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Εκτός και από την αναμέτρηση με την Αργεντινή για τη φάση των «8» τέθηκε ο Κακάου της Γερμανίας εξαιτίας του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς.
Μετά τον αγώνα με την Αγγλία για την φάση των «16», ο Κακάου θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού στους κοιλιακούς, και από τον προημιτελικό του Σαββάτου (03/07) με την Αργεντινή όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ.

«Θα κάνει εκ νέου εξετάσεις την Παρασκευή (02/07) προκειμένου να δούμε αν μπορεί να αγωνιστεί, αλλά αυτό δεν φαίνεται πιθανό» τόνισε ο εκλέκτορας των Πάντσερ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Στουτγκάρδης τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (25/06) και δεν αγωνίστηκε στο νικηφόρο (4-1) παιχνίδι με την Αγγλία. Ο Κακάου, ο οποίος πήρε τη γερμανική υπηκοότητα το 2009, αγωνίστηκε και στις τρεις αναμετρήσεις της Νατσιονάλμανσαφτ στο πλαίσιο του 4ου ομίλου (με Αυστραλία, Σερβία και Γκάνα), ενώ στον αγώνα με το αφρικανικό συγκρότημα ήταν βασικός, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Μίροσλαβ Κλόζε.

Ο Γιόακιμ Λεβ έχει τους υπόλοιπους 22 παίκτες στη διάθεσή του για τον προημιτελικό με την Αργεντινή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο των «8» και στο μουντιάλ του 2006, όπου οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης επικράτησαν στο Βερολίνο 4-2 στα πέναλτι.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα