Επεισόδιο Μέσι-Ντάνι Άλβες με οπαδούς!

Γιώργος Φραδελάκης
Επεισόδιο Μέσι-Ντάνι Άλβες με οπαδούς!

bet365

Πρωταγωνιστές σε επεισόδιο με Άγγλους οπαδούς ήταν οι Λιονέλ Μέσι και Ντάνι Αλβες στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η Μπαρτσελόνα στο Λονδίνο, λίγο πριν τον ημιτελικό με την Τσέλσι.

Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις Άγγλοι φίλαθλοι που διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με αυτό της αποστολής των Καταλανών, αντιλήφθηκαν την παρουσία του Μέσι και του ζήτησαν ένα αυτόγραφο. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, όπως συνηθίζει άλλωστε δεν είχε την πρόθεση να τους χαλάσει το χατήρι. Σ' εκείνο το σημείο ωστόσο παρενέβη ο Ντάνι Άλβες και όχι μόνο του είπε να μην το κάνει, αλλά άρχιζε να βρίζει και στα ισπανικά τους τρεις νεαρούς!

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Τζέιμς Μαρκ Γουότ (19 ετών), Ράιαν Χιλ (18 ετών) και Στιβ Κάραθερς (21 ετών), οι οποίοι μπορεί στην συνέχεια ν' αποχώρησαν, όπως έπειτα κλήθηκαν στην ρεσεψιόν καθώς είχε φτάσει η αστυνομία, μετά από αίτημα της Μπαρτσελόνα! Κάπου εκεί το επεισόδιο έλαβε και τέλος, αφού σύμφωνα με τις Αρχές δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις και γι' αυτό άλλωστε δεν προχώρησαν και σε συλλήψεις.

Αξιοσημείωτες πάντως είναι οι δηλώσεις του Μακ Γουότ στην εφημερίδα Sun, που είπε ότι: «Το περιστατικό ήταν απίστευτο. Έχασα κάθε σεβασμό προς την Μπαρτσελόνα μετά από αυτό».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα