Αποθέωση Ντρογκμπά στο «Νησί»

Gazzetta team
Αποθέωση Ντρογκμπά στο «Νησί»

bet365

Διθυράμβους γράφουν για τον Ιβοριανό στράικερ της Τσέλσι που... πήρε το αίμα του πίσω από τους Καταλανούς με την απόδοσή του στο βροχερό Στάμφορντ Μπριτζ, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

«Ο Ντιντιέ Ντρογκπά έκανε την φλύαρη Μπάρτσα να πληρώσει», γράφει μεταξύ άλλων το πρακτορείο Reuters, κάνοντας εκτενή αναφορά στην απόδοση του «Ντι-ντι» αλλά και στον Λιονέλ Μέσι που έμεινε μακριά από τα δίχτυα των Μπλε, τονίζοντας πως οι Καταλανοί έκαναν αρκετές ευκαιρίες τις οποίες όμως σπατάλησαν.

Στο ίδιο ύφος και η Guardian που έχει τίτλο: «Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έκανε τον Λιονέλ Μέσι και την Μπαρτσελόνα να πληρώσει», αποδεικνύοντας πως τελικά οι Βρετανοί... διψούσαν για «εκδίκηση» από το ματς των δύο ομάδων το 2009.

«Ο Ντρογκμπά επιβεβαίωσε το προβάδισμα των Μπλε έναντι των Μπλαουγκράνα ενόψει Κάμπ Νόου», τονίζει η ιστοσελίδα Goal.com με την The SUN να υπερθεματίζει: «Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, δίνοντας το προβάδισμα στην Τσέλσι για τον ημιτελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα».

Όσο για την Mirror, ο τίτλος της τα λέει όλα: «Ο Ντρογκμπά βάζει τους Μπλε στη χώρα των ονείρων»!

Πιο... δημιουργικός ο τίτλος της Dailymail: «Ο Τέρι βρυχάται και ο Ντρογμπά σπέρνει φόβο στην Μπάρτσα, αλλά ο Ντι Ματέο προειδοποιεί ότι έχει γίνει μόνο η μισή δουλειά».

Η Telegraph από την πλευρά της γράφει: «Πέντε πράγματα που μάθαμε στο Στάμφορντ Μπριτζ:

  • Ο Ντρογκμπά είναι απαραίτητος

  • Η κατοχή είναι υπερεκτιμημένη

  • Ο Άσλεϊ Κόουλ είναι ο καλύτερος στη θέση του

  • Η πρώτη γραμμή είναι το τρωτό σημείο της Μπαρτσα

  • Ο Ντι Ματέο είναι τυχερός»

Αίσθηση έχει κάνει η νίκη των Λονδρέζων σε όλο τον κόσμο, με το ESPN να γράφει: «Η γενναία Τσέλσι κέρδισε τη Μπάρτσα», ενώ αντίθετα είναι τα συναισθήματα στον Ισπανικό Τύπο, όπου η Marca γράφει:

«Χωρίς γκολ η Μπάρτσα, δίνει ζωή στην Τσέλσι» και η AS: «Τρομακτικός Ντρογκμπά»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα