«Η Μπάρτσα είναι η βασίλισσα»

«Η Μπάρτσα είναι η βασίλισσα»

Θάνος Σαρρής
«Η Μπάρτσα είναι η βασίλισσα»

bet365

Τα καταλανικά Μέσα υποδέχθηκαν θριαμβευτικά την πρόκριση της Mπαρτσελόνα στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. «Μπηχτές» από τη Marca για τη διαιτησία!

H καταλανική Mundo Deportivo «παίζει» με ιταλική λέξη στον τίτλο της! «Bravissimo», αναφέρει χαρακτηριστικά, έχοντας στο πρωτοσέλιδο τον Φάμπρεγας και τον Μέσι να πανηγυρίζουν. Παράλληλα, γράφει ότι «για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Μπαρτσελόνα προκρίνεται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ» και ότι «δύο γκολ του Μέσι με πέναλτι και ένα του Ινιέστα λύγισαν τη Μίλαν».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Sport της Βαρκελώνης. Ο Ινιέστα με τον Μέσι να πανηγυρίζουν και τίτλος: «Ο Βασιλιάς του Τσάμπιονς Λιγκ», ενώ προσθέτει: «Πέμπτος ημιτελικός συνεχόμενος». Παράλληλα, αναφέρεται και στο νέο ρεκόρ του Μέσι, ενώ στην ηλεκτρονική της έκδοση τονίζει: «Για πάντα μαζί, για πάντα Μέσι».

Η μαδριλένικη Marca αναφέρει: «Η πέμπτη Cule», τονίζοντας ότι: «Πέμπτος ημιτελικός συνεχόμενος για τη Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ», ενώ γράφει και για τα δύο πέναλτι που κέρδισαν οι Μπλαουγκράνα: «Δύο γκολ του Μέσι και τα δύο με πέναλτι που προκάλεσαν πολλές διαμαρτυρίες και ένα του Ινιέστα ανέτρεψαν αυτό της Μίλαν». Παράλληλα, αναφέρουν με «χτύπημα» και τις δηλώσεις του Ιμπραΐμοβιτς που αναφέρονται στην ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Μπάρτσα και στην... εύνοιά της από τη διαιτησία: «Τώρα ξέρω αυτό που αισθάνεται ο Μουρίνιο όταν παίζει στο Καμπ Νου».

Σε αντίθεση με τη Marca, η As έχει στο πρωτοσέλιδο θέμα της Ρεάλ Μαδρίτης και το ότι οι Μαδριλένοι θέλουν να παραμείνει ο Ιγουαΐν, όπως προέκυψε μετά τις δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο και του Εμίλιο Μπουντραγκένιο, που διέψευσαν τις φήμες περί παραχώρησής του για τον Κουν Αγουέρο. Στην Μπαρτσελόνα αναφέρονται στο κάτω μέρος της σελίδας, γράφοντας το σκορ και ότι «Η Μπάρτσα έφτασε στον πέμπτο συνεχόμενο ημιτελικό».

Από την πλευρά της, η πολιτική El Pais «παίζει» το θέμα αρκετά ψηλότερα, τονίζοντας: «Η Μπάρτσα βύθισε τη Μίλαν στο Καμπ Νου (3-1). Οι Αθουλγκράνα, καθοδηγούμενοι από τον Μέσι, βρίσκονται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα