Ίμπρα: «Εχει δίκιο ο Μουρίνιο!»

Gazzetta team
Ίμπρα: «Εχει δίκιο ο Μουρίνιο!»

bet365

Αστραψε και βρόντηξε ο Ζοσέ Μουρίνιο που μνημόνευσε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με αφορμή το πέναλτι στον Νέστα, για όσα έχει πει κατά καιρούς για την εύνοια της Μπαρτσελόνα από τους διαιτητές.

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς επέστρεψε ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου, μετά από 700 ημέρες. Ο Σουηδός άσος είχε χάσει το ματς της Βαρκελώνης ανάμεσα στις δύο ομάδες, για τους ομίλους του Champions League, και έτσι το βράδυ της Τρίτης έκανε το ντεμπούτο του ως αντίπαλος με τη φανέλα της Μίλαν.

Μπορεί ο 30χρονος στράικερ να μην σκόραρε, ωστόσο ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ στον Ναπολιτάνο Νοτσερίνο που ισοφάρισε προσωρινά για τους Ιταλούς σε 1-1. Η Μίλαν όμως αποκλείστηκε με σκορ 3-1, χάρη σε δύο εύστοχα εκτελεσμένα πέναλτι του Λιονέλ Μέσι.

Με αφορμή τα παραπάνω, ο «Ίμπρα» τόνισε τα ακόλουθα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα: «Πως μπορεί να δίνει ένα τέτοιο πέναλτι. Αφού έδωσε αυτό το πέναλτι, γιατί δεν έδωσε το δικό μου. Το παιχνίδι δεν είναι για τους διαιτητές. Είναι ντροπή. Φαίνεται ότι η ΟΥΕΦΑ θέλει δύο συγκεκριμένες ομάδες στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Μουρίνιο είχε πει πως είναι αδύνατο να κερδίσει κάποια ομάδα τη Μπαρτσελόνα στο γήπεδο της…», είπε στο κανάλι Mediaset o Σουηδός άσος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα