Πρώτος στη λίστα ο Αγουέρο!

Πρώτος στη λίστα ο Αγουέρο!

Θάνος Σαρρής
Πρώτος στη λίστα ο Αγουέρο!

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο της Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί τον πρώτο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία.

Σύμφωνα με το Sky Sports, το οποίο επικαλείται πηγές από την Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να προσφέρει τον Γκονσάλο Ιγουαΐν ως αντάλλαγμα για τον Αγουέρο, προκειμένου να δελεάσει την Σίτι! Ο Αργεντινός πήγε στο Μάντσεστερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης το προηγούμενο καλοκαίρι, έχοντας πετύχει 24 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρεάλ τον έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρο, προκειμένου να τον φέρει ξανά στη Μαδρίτη, αλλά... στην άλλη μεριά της! Το σενάριο πάντως ξεκίνησε από την ισπανική AS.

Βλέπεις νίκη της Ρεάλ επί του ΑΠΟΕΛ χωρίς να δεχθεί γκολ; Σε απόδοση 1.57 στην betfair

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φέρεται να έχει πολύ καλή άποψη για τον Ιγουαΐν, αλλά δεν θέλει να χάσει και τον Αγουέρο, από τη στιγμή που Τέβες, Ντζέκο και Μπαλοτέλι, για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, δεν έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη του. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο Κουν είχε διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν στο Μπερναμπέου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα