Βίλας Μπόας: «Δύσκολο αλλά όχι απίθανο»

Βίλας Μπόας: «Δύσκολο αλλά όχι απίθανο»

Gazzetta team
Βίλας Μπόας: «Δύσκολο αλλά όχι απίθανο»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι ξεκαθάρισε πως παραμένει στο τιμόνι των Λονδρέζων παρά την νέα αποτυχία, και ξεκαθάρισε ότι αν και δύσκολο το αποτέλεσμα μπορεί να ανατραπεί.

Άλλο ένα στραβοπάτημα για την Τσέλσι, το οποίο ενδέχεται να της στοιχίσει τον αποκλεισμό από το Champions League. Παρά ταύτα, ο τεχνικός των Μπλε δηλώνει σίγουρος για την θέση του αφού απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά το ματς με την Νάπολι.

Για την ακρίβεια, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Αντρέ Βίλας Μπόας στην συνέντευξη Τύπου αν θα βρίσκεται στον πάγκο της Τσέλσι στον επαναληπτικό των δύο ομάδων, για να απαντήσει: «Ναι, σίγουρα. Έχω την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη».

Όσο για το ματς και την βαριά ήττα από την Ιταλική ομάδα, δήλωσε: «Μετά το γκολ που πετύχαμε χάσαμε ευκαιρίες, ενώ παράλληλα θα έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα. Λάθη απέναντι σε μια ομάδα σαν τη Νάπολι, που έχει δυνατή επίθεση, στοιχίζουν. Ειδικά το τρίτο γκολ έπρεπε να το είχαμε αποφύγει και θα ήταν καλύτερο αποτέλεσμα μία ήττα με ένα γκολ διαφορά. Το 3-1 είναι πιο δύσκολο να ανατραπεί, αλλά όχι απίθανο στην έδρα μας και με τον κόσμο μας. Έχουμε άλλα 90 λεπτά για να περάσουμε και με το εκτός έδρας γκολ πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα