Η Γιουνάιτεντ στα χειρότερά της!

Η Γιουνάιτεντ στα χειρότερά της!

Gazzetta team
Η Γιουνάιτεντ στα χειρότερά της!

bet365

Μαύρη ημέρα ήταν η Τετάρτη για το Μάντσεστερ αφού και οι δύο εκπρόσωποι της πόλης αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ. Το gazzetta.gr καταγράφει τα αρνητικά ρεκόρ της Γιουνάιτεντ!

Κανείς δεν έχει πιστέψει πως οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ και πρωτοπόρες στο αγγλικό πρωτάθλημα έμειναν εκτός συνέχειας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και μπορεί για τη Σίτι ως πρωτάρα στη διοργάνωση το κακό να είναι μικρό, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους «κόκκινους διαβόλους» που θα κάνουν πολύ καιρό να ξεχάσουν το βράδυ της Τετάρτης, καθώς η ιστορία έχει καταγράψει ότι:

-Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε η πρώτη ομάδα στα χρονικά του Τσάμπιονς Λιγκ που ως φιναλίστ ή τροπαιούχος της περασμένης χρονιάς, αποκλείεται την επόμενη σεζόν από την φάση των ομίλων.

-Επίσης, με τον αποκλεισμό από την Βασιλεία οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν τους τρεις αποκλεισμούς από την φάση των ομίλων στην συνολική τους παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

-Οι προηγούμενες φορές ήταν την σεζόν 1994-95 όταν Γκέτεμποργκ και Μπαρτσελόνα είχαν αφήσει τρίτη την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, και η επόμενη το 2005-06 όταν και είχε πραγματοποιήσει την χειρότερη πορεία της τερματίζοντας τέταρτη με μόλις έξι βαθμούς συγκομιδή πίσω από Βιγιαρεάλ, Μπενφίκα και Λιλ.

-Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποβιβαστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ στην δεύτερη την τάξη ευρωπαϊκή διοργάνωση το Γιουρόπα Λιγκ.

-Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον η Γιουνάιτεντ θα αγωνιστεί στην Ευρώπη ημέρα Πέμπτη.

-Τέλος, για πρώτη φορα από την χρονιά που η Αγγλία στέλνει τέσσερις ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ, μένει με δύο ομάδες στη φάση των νοκ άουτ παιχνιδιών.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα