«Φοβούνται την κούραση»

«Φοβούνται την κούραση»

Gazzetta team
«Φοβούνται την κούραση»

bet365

Ο παράγοντας κούραση προβληματίζει τους ανθρώπους της Μάλαγα, όπως γράφει για λογαριασμό του gazzetta.gr o ρεπόρτερ της, Χουάν Χιμένεθ.

Πιο αναλυτικά το άρθρο που έγραψε για το Gazzetta o ρεπόρτερ της Μάλαγα στην «AS» έχει ως εξής: «Η Μάλαγα έχει παιχνίδι το Σάββατο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Μαγιόρκα στην έδρα της, κάτι που απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της ομάδας. Και αυτό διότι για εκείνους το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό.

Αυτό που φοβούνται στην Μάλαγα είναι η κούραση. Η ομάδα δεν έχει χρόνο για επαρκή ξεκούραση. Έχει μόλις δύο μέρες και μετά πηγαίνει στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Το κλίμα στην Μάλαγα είναι πια εξαιρετικό, κάτι που θα παίξει ρόλο.

Όλοι στην ομάδα είναι πολύ χαρούμενοι και για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι με την ελληνική ομάδα και για το γεγονός ότι η εμφάνιση συνοδεύτηκε με καλό ποδόσφαιρο. Οι φανς από την άλλη είναι πολύ χαρούμενοι.

Άπαντες έχουν την πεποίθηση πως η Μάλαγα θα περάσει τον Παναθηναϊκό. Σχετικά με τον Μαρέσκα, ακόμα και εάν τελικά φύγει δεν θα είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα για την Μάλαγα. Εφόσον αγωνιστεί όπως και στον πρώτο αγώνα θα μπορέσει να νικήσει και να περάσει στην επόμενη φάση».

* Ο Χουάν Χιμένεθ είναι ρεπόρτερ της Μάλαγα στην «AS» και αρθρογραφεί στο gazzetta.gr.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα