«Δεν άρεσε ο Παναθηναϊκός!»

«Δεν άρεσε ο Παναθηναϊκός!»

Αντώνης Καλκαβούρας
«Δεν άρεσε ο Παναθηναϊκός!»

bet365

Ο ανταποκριτής της «El Mundo Deportivo» στη Μάλαγα, Χοσέ Κάρλος Μπαρμπάδος, αναλύει την μάχη του «Ροζαλέδα» και χαρακτηρίζει «κλειδί» την παρουσία του Φερέϊρα στον «πράσινο» πάγκο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού μπορεί να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα να προετοιμάζει ήδη τα πλάνα του, ενόψει της σαββατιάτικης (25/08) πρεμιέρας της Superleague με τον Λεβαδειακό, στο μυαλό όλων στο “πράσινο” στρατόπεδο, όμως, βρίσκεται στην “χαμένη” ευκαιρία του “Ροζαλέδα”, όπου η Μάλαγα νίκησε με 2-0 και πήρε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ο ελληνικός σύλλογος μπορεί να έχει μεγαλύτερες παραστάσεις στην διοργάνωση από την ομάδα της Ανδαλουσίας, η έλλειψη ποιότητας, όμως, σε συνδυασμό με τις χαμένες ευκαιρίες του 2ου μέρους, της στέρησαν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης (28/08) με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ισπανό συνάδελφο, Χοσέ Κάρλος Μπαρμπάδος, που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι για λογαριασμό της “El Mundo Deportivo” (ως ανταποκριτής) αλλά και του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Honda Azul TV και σας μεταφέρει την εικόνα που αποκόμισε ο Ισπανικός Τύπος για τον Παναθηναϊκό.


«Περιμέναμε πιο δύσκολο ματς!»

«Ελπίζω να μην σας πειράζει, αλλά δεν μου άρεσε η ελληνική ομάδα! Γνωρίζοντάς την από το παρελθόν και τις επιτυχημένες παρουσίες της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε, ειδικότερα στο πρώτο μέρος, ήταν κατώτερη των προσδοκιών και της ιστορίας της! Να σας πω την αλήθεια, με δεδομένη την οικονομική κρίση και τις περικοπές που έγιναν στο budget της Μάλαγα, όλοι περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι κατόρθωσε να βρει τη σωστή “χημεία” μεταξύ των παικτών του κι έτσι χάρη στην εξαιρετική επιθετική λειτουργία στο 1ο ημίχρονο, εξασφάλισε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας», μας είπε αρχικά ο Ισπανός αθλητικός συντάκτης και συνέχισε:


«Κλειδί ο Φερέϊρα!»

«Η Μάλαγα είχε πολύ καλύτερη εικόνα από την αναμενόμενη και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Παναθηναϊκό. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι η υπόθεση πρόκριση έχει κριθεί ήδη. Είμαι σίγουρος ότι η ελληνική ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ διαφορετική στην Αθήνα και ο κόσμος της θα της δώσει “φτερά”! Γι' αυτό και ο Ισπανικός Τύπος δεν προτρέχει και δεν θεωρεί την πρόκριση της Μάλαγα δεδομένη! Συν τοις άλλοις, στη ρεβάνς θα παίξει και ο Κουίνσι, που είναι παλιός μας γνώριμος και αν και όσο βρισκόταν εδώ, δεν ήταν στα φόρτε του, ούτε θεωρούνταν από τα βασικά όπλα της ομάδας, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει ζημιές! Και αυτό γιατί στον πάγκο της ελληνικής ομάδας, κάθεται ένας πολύ σοβαρός προπονητής, όπως ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα, ο οποίος γνωρίζει καλά τη νοοτροπία και τις αρετές των περισσότερων παικτών της Μάλαγα και με την τακτική που θα σχεδιάσει, είναι ικανός να μας δημιουργήσει προβλήματα...», κατέληξε ο έμπειρος Ισπανός δημοσιογράφος.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα