Πετάει για Μάλαγα

Πετάει για Μάλαγα

Gazzetta team
Πετάει για Μάλαγα

bet365

Μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (20/8) στην οποία θα βρεθεί και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Zεσουάλδο Φερέιρα θα ανακοινώσει την αποστολή για την Μάλαγα και στις 14:00 η «πράσινη» αποστολή θα πετάξει για την Ανδαλουσία.

Τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους σήμερα το πρωί στην Παιανία, προτού η ομάδα πετάξει για την Μάλαγα όπου την Τετάρτη δίνει το πρώτο ματς για τα play offs του Champions League. O Ζεσουάλδο Φερέιρα λοιπόν θα προπονήσει τους παίκτες του και στην συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ανδαλουσία.

Ερωτηματικό παραμένει το αν τελικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα βρεθεί τελικά μαζί με τους συμπαίκτες του στο «Ροσαλέδα» με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του. Στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού θα δώσει το παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος προκειμένου να εμψυχώσει τους «πράσινους» εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με την Μάλαγα στην Ισπανία.

Ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» είναι πιθανό να μιλήσει στους παίκτες του Φερέιρα ή ακόμα και με τον ίδιο τον Πορτογάλο τεχνικό για το κρίσιμο ματς που καλείται να δώσει το «τριφύλλι» στην ισπανική πόλη το βράδυ της Τετάρτης (22/8).

Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης οι παίκτες του Φερέιρα θα αναχωρήσουν για το «Ελ. Βενιζέλος». Η αποστολή του «τριφυλλιού» θα πετάξει λοιπόν στις 14:00 για την ισπανική πόλη, ενώ την Τρίτη στις 20:00 ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν από το ματς.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα