«Σε άλλες χώρες θα γινόταν δεκτό»

«Σε άλλες χώρες θα γινόταν δεκτό»

Gazzetta team
«Σε άλλες χώρες θα γινόταν δεκτό»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Για το αίτημα αναβολής της πρώτης αγωνιστικής μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Στράτος Σωπήλης τονίζοντας πως σε άλλες χώρες το αυτονόητο αυτό αίτημα θα γινόταν δεκτό.

Αναλυτικά ο Στράτος Σωπήλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ανέφερε:

«Να πρυτανεύσει η λογική και να καταλάβουμε οι Έλληνες ότι πρέπει να είμαστε φειδωλοί σε όσα λέμε και κάνουμε. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε το αυτονόητο, που σε κάθε άλλη χώρα θα γινόταν αποδεκτό. Πρέπει να πετάξουμε τον μανδύα του οπαδισμού. Εάν κάποια άλλη ομάδα υπέβαλλε ανάλογο αίτημα, πρώτοι εμείς θα το αποδεχόμασταν.

Πρέπει να κοιτάξουμε συνολικά το ζήτημα και όχι μόνο σε συλλογικό επίπεδο. Όποιος σύλλογος χρειάζεται μία τέτοια εξυπηρέτηση, πρέπει να την παίρνει. Ακόμα και αν ήταν ο Ολυμπιακός, εμείς δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Καλό είναι να κοιτάμε το καλό του ποδοσφαίρου, γενικότερα. Ας βγάλουμε τα γυαλιά.

Ο Παναθηναϊκός σέβεται τους θεσμούς, αλλά κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν κατανοούμε ότι εάν δεν υπάρχει συγκομιδή βαθμών στην Ευρώπη, θα καταλήξει ο πρωταθλητής να παίζει προκριματικά και όχι απ' ευθείας στους ομίλους. Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι ένθεν κείθεν με τεχνοκρατική αντίληψη, ας το αξιοποιήσουμε και ας περάσουμε, επιτέλους, σε μία νέα εποχή».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα