Τσεκάρει τα πλέι οφ!

Τσεκάρει τα πλέι οφ!

Γιώργος Βροντάκης
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Παναθηναϊκός μετά το 2-0 της Σκωτίας θέλει να ολοκληρώσει με νίκη (21:45, OTE SPORT1) μπροστά στο κοινό του την πρόκριση του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάδεργουελ.

Οι πράσινοι δίνουν το πρώτο τους επίσημο εντός έδρας ματς και θέλουν να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους οπαδούς τους απόψε στο ΟΑΚΑ. Οι εκτιμήσεις κάνουν για περίπου 25.000 θεατές που θα κατηφορίσουν προς το Μαρούσι για να παρακολουθήσουν τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Μάδεργουελ σε απόδοση 1.70 στην bwin

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση στη Σκωτία. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, με τους Μπουμσόνγκ και Βελάσκες να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πλαισιωμένοι από τους Βύντρα στα δεξιά και Σπυρόπουλο στα αριστερά. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Βιτόλο, Μαρίνος, με τον Ζέκα δεξιά, τον Σισοκό αριστερά και τον Χριστοδουλόπουλο πίσω από τον Τοτσέ.

Από την άλλη, η Μάδεργουελ θα παραταχθεί με σύστημα 4-4-2, έχοντας κάτω από την εστία τον Ράντολφ. Την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Χέιτλι, Ράμσντεν, Χάτσινσον και Χάμελ. Αυτή των χαφ οι Μέρφι, Λο, Λάσλεϊ και Ντέιλι, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Χίγκντον και Ογιάμα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα