«Όργια» από Σισοκό!

«Όργια» από Σισοκό!

Νίκος Αθανασίου
«Όργια» από Σισοκό!

bet365

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού από το gazzetta.gr που ξεχωρίζει την εμφάνιση του Ιμπραήμ Σισοκό.

Καρνέζης: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Έλληνα πορτιέρο, ο οποίος ήταν σταθερότατος και κατέγραψε στο ενεργητικό του κάποιες πολύ καλές επεμβάσεις. Μετέδιδε εμπιστοσύνη στην άμυνα του.

Σπυρόπουλος: Θετικό παιχνίδι από τον Έλληνα μπακ. Ο «Σπυρό» είχε κάποια προβλήματα ανασταλτικά στην αρχή αλλά στην συνέχεια βελτιώθηκε. Επιθετικά θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο. Αρκέστηκε στα... τυπικά.

Βύντρα: Βγάζει φοβερή κάθετη στον Τοτσέ στο πρώτο ημίχρονο, είχε πολύ καλές στιγμές επιθετικά αλλά θα μπορούσε να είναι πιο ουσιαστικός. Δεν παρέλειψε κάποιες λάθος πάσες αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλός.

Μπουμσόνγκ: Πέτυχε το 1-0 που άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης, με ένα μαγικό τακουνάκι. Σχεδόν αλάνθαστος αμυντικά, ηγέτης του Παναθηναϊκού μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Βελάσκες: Για την ποιότητα του, είχε στιγμές που δεν δικαιολογούνται και έδειξε λίγο εκτός κλίματος τουλάχιστον στο πρώτο ημίωρο. Όσο περνούσε η ώρα έδειχνε και ήταν πιο σταθερός.

Βιτόλο: Πολύ δουλειά στον άξονα από τον Ισπανό αμυντικό μέσο. Έδινε ρυθμό στο παιχνίδι της ομάδας του, έκοψε πολλές μπάλες και ήταν από τους διακριθέντες.

Μαρίνος: Πάτησε σχεδόν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Καλό παιχνίδι από τον νεαρό μέσο, κυρίως ανασταλτικά.

Ζέκα: Ο Πορτογάλος δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας πότε δεξιά και πότε στον άξονα. Στην επανάληψη βελτιώθηκε και κράτησε μπάλα όταν έπρεπε.

Σισοκό: Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού. Έκανε... παπάδες, ταλαιπώρησε όσο δεν πάει τον αντίπαλο και έκανε μια φοβερή ενέργεια στο γκολ του Μαυρία. Έδειξε πως μπορεί να κάνει την διαφορά.

Χριστοδουλόπουλος: Από τα δικά του πόδια φεύγει η μπάλα με τροχιά προς τα δίχτυα στο γκολ του Μπουμσόνγκ, όταν εκτελεί γρήγορα την στημένη φάση. Έχει δύο πολύ καλά σουτ που πέρασαν λίγο άουτ. Έπαιξε πίσω από τον επιθετικό και βοήθησε αρκετά.

Τοτσέ: Θα μπορούσε να στείλει δύο φορές την μπάλα στο πλεκτό αλλά σπατάλησε τις ευκαιρίες που είχε. Θα πρέπει να είναι περισσότερο... κυνικός απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Κατσουράνης: Μπήκε για να κρατήσει την μπάλα στον άξονα και τα κατάφερε μια χαρά.


Μαυρίας: Ονειρική εμφάνιση από τον μικρό. Ο πιτσιρικάς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα μπήκε στην περιοχή και έβαλε τέλος στην σεμνή τελετή, πλασάροντας ιδανική.

Φορναρόλι: Μπήκε στο φινάλε και θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ μετά από εξαιρετική πάσα του Σισοκό. Αστόχησε και φυσικά δεν μπορεί να κριθεί γιατί αγωνίστηκε λίγο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα