«Προσοχή στη Μάδεργουελ»

«Προσοχή στη Μάδεργουελ»

Gazzetta team
«Προσοχή στη Μάδεργουελ»

bet365

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξε στους ποδοσφαιριστές του video με στιγμιότυπα της Μάδεργουελ και ζήτησε την προσοχή τους καθώς δεν την θεωρεί αμελητέα ποσότητα.

Στον Παναθηναϊκό έχουν την προσοχή τους μόνο στα ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μάδεργουελ. Το πρώτο παιχνίδι είναι την Τρίτη στη Γλασκόβη με τον Φερέιρα να κάνει βιντεοθεραπεία στους παίκτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε στιγμιότυπα από το φιλικό της Μάδεργουελ με την Έβερτον, αλλά και περσινές αναμετρήσεις της σκοτσέζικης ομάδας, λέγοντας τους: «Είναι μία κλασική βρετανική ομάδα, που θέλει πολλή προσοχή. Θα παίξουν χωρίς άγχος, αφού δεν έχουν κάτι να χάσουν. Παίζουν συνέχεια με πάθος, δεν παρατάνε το παιχνίδι και ειδικά στην έδρα τους είναι ενθουσιώδεις. Το δυνατό τους σημείο επίσης είναι οι αντεπιθέσεις, ενώ παίζουν και με πολλές σέντρες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα