Σαμαράς: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί»

Σαμαράς: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί»

Gazzetta team
Σαμαράς: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί»

bet365

Για την αναμέτρηση του Τριφυλλιού με την Μάδεργουελ μίλησε ο Γιώργος Σαμαράς τονίζοντας πως οι Σκοτσέζοι είναι σκληρά καρύδια, αλλά ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να περάσει.

«Όποιος υποτιμήσει την Μάδεργουελ θα το πληρώσει ακριβά» τονίζει αρχικά ο Γιώργος Σαμαράς σε δηλώσεις του που ανέλυσε την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον γ΄προκριματικό για το Champions League και συνεχίζει: «Σας το λέω γιατί ξέρω πολύ καλά αυτή την ομάδα. Γνωρίζω ότι από σύμπτωση δεν βγήκε με την αξία της για να παίξει προκριματικά παιχνίδια για το Champions League. Όπως γνωρίζετε αντικατέστησε την Ρέιντζερς που υποβιβάστηκε, αλλά παρ΄όλα αυτά το σκοτσέζικο συγκρότημα αποτελεί σκληρό καρύδι.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα γίνουν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια, όπως είμαι πεπεισμένος ότι ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να προσπεράσει αυτό το εμπόδιο».

Ο Έλληνας στράικερ της Σέλτικ συμπληρώνει αναφέροντας: «Η Μάδεργουελ έχει αρκετά κοινά σημεία με τον Παναθηναϊκό. Ένα από αυτά είναι το γήπεδό της – έστω κι αν ο ΠΑΟ δεν αγωνίζεται τώρα στη Λεωφόρο – το οποίο είναι μικρής χωρητικότητας αλλά μοιάζει αφάνταστα με την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού. Το κοινό τους είναι πολύ φανατικό. Στηρίζει την ομάδα σε οποιεσδήποτε συνθήκες και την παροτρύνει να επιτίθεται ακόμη κι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Αυτόν που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός είναι ο Κρις Χάμφρεϊ, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Είναι γρήγορος, τεχνίτης και εκρηκτικός. Πολύ καλός είναι και ο νεαρός αμυντικός Άνταμ Κάμινς, που αναδείχθηκε MVP της Μάδεργουέλ στο πρόσφατο φιλικό με την Έβερτον (1-1)

Ένα άλλο αβαντάζ της Μάδεργουλ είναι το γεγονός ότι έχει τον ίδιο προπονητή αρκετά χρόνια όπως και τους ίδιους παίκτες, συνεπώς διαθέτει ομοιογένεια αφού γνωρίζονται πολύ καλά ο ένας με τον άλλο. Στην καλή τους μέρα μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα».

Καταλήγοντας την ανάλυσή του για την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Σαμαράς αναφέρει: «Δεν γνωρίζω ακριβώς εάν ο Παναθηναϊκός παραμένει η ομάδα που όλοι θαυμάζαμε για τις επιτυχίες της στην Ευρώπη. Δεν γνωρίζω επίσης αν έχει ενισχυθεί στις μεταγραφές. Ξέρω όμως ότι γίνεται σοβαρή δουλειά, ότι υπάρχουν νέα, φιλόδοξα παιδιά και ότι η ομάδα επιχειρεί να ανακάμψει έχοντας τη συμπαράσταση της νέας διοίκησης και των οπαδών της. Όπως και να το κάνουμε, ο Παναθηναϊκός είναι ένα βήμα μπροστά, λόγω ιστορίας, λόγω ευρωπαϊκών εμπειριών, αφού η φανέλα του είναι πολύ βαριά και η ομάδα εξακολουθεί να έχει κύρος στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα