«Συμπαίκτης με τον Παναγιώτη...»

«Συμπαίκτης με τον Παναγιώτη...»

Gazzetta team
«Συμπαίκτης με τον Παναγιώτη...»

bet365

Την ελπίδα του να παίξει κάποια στιγμή μαζί με τον αδερφό του, Παναγιώτη, εξέφρασε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που μίλησε και γι' αυτά που θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός με τη Σάλκε.

Ο νεαρός διεθνής πορτιέρο με την U19 της εθνικής Γερμανίας υποστήριξε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να «χτυπήσουν» στην κόντρα τη Σάλκε, για την οποία τόνισε στη συνέντευξή του στη «Real» ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ σχετικά με επιστροφή του στη Ελλάδα, ξεκαθάρισε ότι δεν το σκέφτεται καν.

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Σάλκε, σ’ ένα κρίσιμο ματς του Champions League. Τι θα τον συμβούλευες;

«Η Σάλκε διανύει περίοδο φορμαρίσματος. Με πολλή ενέργεια γύρισαν την περασμένη εβδομάδα το 1-0 εντός έδρας με τη Βέρντερ σε νίκη και βρίσκονται αυτή τη στιγμή πίσω από την Μπάγερν, στη δεύτερη θέση. Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα πρέπει να προσέξει πολύ την επίθεση της Σάλκε, καθώς στο ρόστερ της έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, όπως οι Φαρφάν, Αφελάι, Ντράξλερ, Χόλτμπι και Χούντελααρ. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι συμπαγής στην άμυνα και να προσπαθήσει να κερδίσει τη μάχη του κέντρου και να χτυπήσει με γρήγορες αντεπιθέσεις».

Στο Καραϊσκάκη η Σάλκε είχε δημιουργήσει προβλήματα με τις στημένες μπάλες. Πιστεύεις ότι θα είναι και πάλι επικίνδυνη μ’ αυτό τον τρόπο;

«Η Σάλκε βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Πιστεύω ότι δεν θα βασιστεί μόνο σε στημένες φάσεις, αλλά θα προσπαθήσει να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις και μέσα από το παιχνίδι. Καλό θα ήταν ο Ολυμπιακός να είναι συγκεντρωμένος από την αρχή. Όσον αφορά στην ατμόσφαιρα στη Schalke Arena, είναι ιδιαίτερη. Σε όλα τα ματς οι φίλαθλοι της ομάδας υποστηρίζουν με πολύ πάθος την ομάδα τους, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτή η ενέργεια μεταφέρεται άμεσα στους ποδοσφαιριστές και αντίστροφα. Πιστεύω ότι η Σάλκε θα προσπαθήσει να είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού από την αρχή, να κερδίσει το ματς, για να προκριθεί και μαθηματικά στην επόμενη φάση του Champions League».

Ο Παναγιώτης αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα. Υπάρχει τέτοια σκέψη στο μυαλό σου;

«Δεν έχω κάνει τέτοιου είδους σκέψεις μέχρι στιγμής. Προτεραιότητα για μένα είναι η καθημερινή και σταθερή εξέλιξή μου. Έχω συμβόλαιο με τη Στουτγκάρδη και εκτός αυτού, αισθάνομαι καλά στην ομάδα μου. Θα ήθελα να κάνω εδώ το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, άλλωστε γι’ αυτόν τον στόχο δουλεύω κάθε μέρα εντατικά».

Το καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί για σένα ο Ολυμπιακός. Πώς θα συ φαινόταν να γίνεις συμπαίκτης με τον αδερφό σου;

«Φυσικά και θα ήθελα να είμαι συμπαίκτης του αδερφού μου. Όμως, το πότε και το πού είναι ένα σενάριο που ίσως δείξει το μέλλον».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα