«Κατάλληλη πρόταση για Τοροσίδη»

«Κατάλληλη πρόταση για Τοροσίδη»

Κώστας Παλαιολόγος
«Κατάλληλη πρόταση για Τοροσίδη»

bet365

Με βάση δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η διοίκηση της Ρόμα φέρεται αποφασισμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του αρχηγού του Βασίλη Τοροσίδη τον προσεχή Ιανουάριο.

Επιστρέφει δυναμικά η Ρόμα για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη. Μετά την νέα άσχημη εμφάνιση του Ιβάν Πίρις στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τη Λάτσιο , οι ιθύνοντες των «τζιαλορόσσι » φέρονται να έχουν πάρει τις αποφάσεις για τους για την αναγκαιότητα ενίσχυσης στο δεξί άκρο της άμυνας. Με το όνομα του αρχηγού του Ολυμπιακού να φιγουράρει πρώτο απ' όλα στη σχετική λίστα, εν όψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Όπως υποστηρίζει το «calciomercatonews.com», θα προσπαθήσουν να δελεάσουν τον 27χρονο διεθνή αμυντικό των «ερυθρόλευκων» και να τον κάνουν κάτοικο Ρώμης:

«Τον Ιανουάριο θα πρέπει να ψάξουμε παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας και ο δρόμος οδηγεί ξανά στον Βασίλη Τοροσίδη, παίκτη του Ολυμπιακού που βρέθηκε κοντά την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Τοροσίδης θα μπορέσει να προσφέρει πολλά περισσότερα σε σχέση με τον απρόσεκτο παίκτη που απέκτησε η Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι. Θα είναι, ωστόσο, αυτή τη φορά η κατάλληλη πρόταση».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα