Οι «ερυθρόλευκοι» σε ακτίνες!

Οι «ερυθρόλευκοι» σε ακτίνες!

Gazzetta team
Οι «ερυθρόλευκοι» σε ακτίνες!

bet365

Με τους Αμπντούν, Γκρέκο και Μήτρογλου να είναι οι καλύτεροι ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί της Μονπελιέ και το gazzetta.gr... ακτινογραφεί τους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ρόι Κάρολ: Στο πέναλτι η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα για γκολ που θα δεχθεί ένας τερματοφύλακας από την άσπρη βούλα. Ο Ιρλανδός πάντως δεν ήταν κακός και όταν χρειάστηκε ήταν σταθερός.

Βασίλης Τοροσίδης: Σε ρηχά νερά ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν βοήθησε σε κανένα σημείο μπροστά, ενώ και πίσω είχε πολλά προβλήματα, μένοντας συνολικά μακριά από τον καλό του εαυτό.

Κώστας Μανωλάς: Η νίκη ήρθε οπότε όλα καλά, αν και η αλήθεια είναι πως σήμερα ο Μανωλάς δεν είχε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων. Κυρίως υπέπεσε σε λάθη που είχε καταφέρει να σταματήσει να κάνει στις τελευταίες αναμετρήσεις και δεν είχε την σιγουριά που είχε συνηθίσει τον Ζαρντίμ.

Δημήτρης Σιόβας: Τραγικό το λάθος του έτερου κεντρικού αμυντικού στην φάση του πέναλτι, που έδωσε το δικαίωμα στην Μονπελιέ να ισοφαρίσει. Στην επανάληψη είχε και αυτός προβλήματα από τους επιθετικούς των Γάλλων σε μια μέτρια βραδιά.

Χοσέ Χολέμπας: Τα λάθη και μάλιστα χωρίς πίεση, ίσως και να ήταν τα περισσότερα που έχει κάνει φέτος, σε σημείο να αρχίσει και η γκρίνια από την εξέδρα. Ωστόσο ο Χολέμπας ξέρει μπάλα και αυτό φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο στην φάση του 3-1. Βγήκε από αριστερά, έκανε μια πάσα πάρε-βάλε στον Μήτρογλου και έτσι ρέφαρε.

Φρανσουά Μοδέστο: Τόσο αυτός όσο και ο Μανιάτης έχασαν πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου από τους Γάλλους. Δεν θα λέγαμε ότι τα πήγε καλά και μάλιστα έκανε πολλά λάθη και στην προσπάθειά του να φτιάξει παιχνίδι.

Γιάννης Μανιάτης: Στους περισσότερους αγώνες του Ολυμπιακού, είτε στο πρωτάθλημα, είτε στην Ευρώπη ο Μανιάτης ήταν ο καλύτερος παίκτης. Σήμερα όμως δεν θύμιζε σε τίποτα το... μηχανάκι στον χώρο του κέντρου. Έχασε μάχες, έκανε πολλά λάθη και γενικά έδειξε κουρασμένος.

Πάουλο Μασάντο: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός. Σκόραρε προσπάθησε να φτιάξει παιχνίδι και συνολικά ήταν καλός. Στην επανάληψη έπεσε όπως και όλος ο Ολυμπιακός, όμως συνολικά το πρόσημο που μπαίνει στην απόδοσή του είναι θετικό.

Τζαμέλ Αμπντούν: Για ακόμα μία φορά ο Αλγερινός έκανε την διαφορά. Έτρεχε ασταμάτητα και δημιούργησε πολλά ρήγματα από την πλευρά του. Αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ με το μακρινό σουτ. Ο Αμπντούν είναι συνολικά ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα και όταν λείπει η απουσία του είναι αισθητή.

Λεάντρο Γκρέκο: Ήταν ο άνθρωπος που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός είδε την μπάλα να έρχεται στα πόδια του από το τραγικό λάθος του αμυντικού της Μονπελιέ και με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 2-1 στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Κώστας Μήτρογλου: Ο... πιστολέρο ξαναχτύπησε, αφού πρώτα έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι, είχε εκνευρίσει λίγο τον κόσμο με την απόδοσή του. Με την απόδοση αναφορικά με τα λάθη γιατί συνολικά το πάλεψε και με το παραπάνω και στο τέλος δικαιώθηκε με το γκολ που σφράγισε τη νίκη.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα