«Δίνει ώθηση ο κόσμος»

«Δίνει ώθηση ο κόσμος»

Κώστας Παλαιολόγος
«Δίνει ώθηση ο κόσμος»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τον απίστευτο κόσμο του Ολυμπιακού και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» αναφέρονται ξένες ιστοσελίδες, με αφορμή τις επερχόμενες αναμετρήσεις της πειραίκής ομάδας στην φάση των ομίλων του Champions League κόντρα σε Σάλκε, Άρσεναλ και Μονπελιέ.

Με τα πλέον κολακευτικά σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο συμπαραστέκονται στην αγαπημένη τους ομάδα οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ξένη ιστοσελίδα, με αφορμή τις επερχόμενες αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων» στη φάση των ομίλων του Champions League.

Συγκεκριμένα ατο σάιτ «positanonews.it», φιλοξενούνται απόψεις για τον κάθε ένα από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η εν λόγω ιστοσελίδα φτάνοντας στον αντίστοιχο όμιλο του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες έχουν ίσες πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση μαζί με τη Σάλκε. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας και η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου έχουν συγκεντρώνουν 15%, ενώ η Άρσεναλ 60% και η Μονπελιέ μόλις 10%.

Όσον αφορά το σχόλιό της για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της πειραϊκής ομάδας αναφέρει: «Όπως κάθε χρόνο, τους δίνει ώθηση ο κόσμος τους όταν παίζουν μέσα στα... τείχη του Καραϊσκάκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα