Ο Ρόμπεν... φοβήθηκε το πέναλτι!

Ο Ρόμπεν... φοβήθηκε το πέναλτι!

bet365

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το παρασκήνιο σχετικά με την εκτέλεση των πέναλτι στον τελικό της Μπάγερν με την Τσέλσι, αφού ο Ρόμπεν φέρεται ν' αρνήθηκε να εκτελέσει, γιατί φοβόταν!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Bild», ο Ολλανδός άσος, εμφανώς επηρεασμένος από το γεγονός πως είχε χάσει το πέναλτι που κέρδισε ο Ριμπερί στην παράταση, ζήτησε από τον Γιουπ Χάινκες να μην τον συμπεριλάβει στην λίστα με τους «εκλεκτούς» της ψυχοφθόρου διαδικασίας. Όπως φέρεται να είπε στον προπονητή του, δεν αισθανόταν σίγουρος για τον εαυτό του, ζητώντας μάλιστα να τον καλύψει ο Μάριο Γκόμες, ο οποίος τελικά ευστόχησε.

Αξιοσημείωτο επίσης ότι όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ρόμπεν δεν ήταν ο μόνος που αρνήθηκε να εκτελέσει, με τον Χάινκες να δηλώνει ότι: «Κάποιοι παίκτες δεν ήθελαν να εκτελέσουν πέναλτι και δεν μπορούσα να τους υποχρεώσω να το κάνουν».

Το ρεπορτάζ μάλιστα συμπληρώνει πως οι Βαυαροί δεν είχαν κάνει επιπλέον προπόνηση στα πέναλτι πριν τον τελικό, αφού το τεχνικό επιτελείο θεώρησε ότι έπειτα από τις προκρίσεις στην... άσπρη βούλα κόντρα σε Γκλάντμπαχ και Ρεάλ, οι παίκτες δεν χρειάζονταν ιδιαίτερη εξάσκηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα