Πρόβλημα με Χοακίν

Πρόβλημα με Χοακίν

Μάκης Σταθάτος
Πρόβλημα με Χοακίν

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ένα απρόοπτο σημειώθηκε στην προπόνηση της Μάλαγα με τον Χοακίν να χτυπά στα πλευρά και την συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου με την Θέλτα να κρίνεται αμφίβολη, όπως και με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός άσος της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τραυματίστηκε στα πλευρά, όταν σε μια προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα έπεσε με δύναμη πάνω στον φράχτη του γηπέδου.

Ο Χοακίν εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα είναι έτοιμος απέναντι στη Θέλτα, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί και κατά πόσο θα μπορεί να δώσει το παρών στην πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα