«Μπορεί πρωτάθλημα η Άρσεναλ»

Gazzetta team
«Μπορεί πρωτάθλημα η Άρσεναλ»

bet365

Τι κι αν η Άρσεναλ έχασε πριν από μερικές ημέρες το μεγάλο της αστέρι, Ρόμπιν Φαν Πέρσι; Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν παύει να δηλώνει σίγουρος ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Μπορεί οι προβλέψεις για το μέχρι που μπορούν να φτάσουν τη φετινή σεζόν οι Λονδρέζοι να μην είναι και οι πλέον αισιόδοξες των τελευταίων χρόνων, ο Αλσατός τεχνικός ωστόσο δεν χάνει την πίστη του στο οικοδόμημά του.

«Στόχος μας πάντα είναι οι τίτλοι. Θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Με ρωτάτε αν μπορούμε να το κάνουμε φέτος. Φυσικά και μπορούμε», είπε αρχικά ο Βενγκέρ, ενώ συνεχίζοντας τόνισε ότι είναι... πιστός στην Άρσεναλ.

«Η αγάπη μου για την Άρσεναλ δεν έχει αλλοιωθεί και ποτέ δεν θα γίνει αυτό. Ποτέ δεν θα τα παρατήσω. Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Έχω ακόμη πολλά χρόνια μπροστά μου και αγαπώ πολύ αυτό το σύλλογο. Δεν ξέρω πότε θα έρθει η ώρα που θα ξυπνήσω και θα πω ότι ήρθε η στιγμή να φύγω.

Πάντως κοιμάμαι καλά, λατρεύω τη δουλειά στην Άρσεναλ κι έχουμε πολλή ποιότητα σαν ομάδα. Σίγουρα είναι δύσκολο να βλέπω τους παλιούς μας παίκτες να παίζουν σε άλλες ομάδες. Όμως το συναρπαστικό ποδόσφαιρο μου δίνει ώθηση».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα