Μπορεί την... χρυσή πρόκριση ο Άρης!

Μπορεί την... χρυσή πρόκριση ο Άρης!

Φώτης Καρακούσης
Μπορεί την... χρυσή πρόκριση ο Άρης!

bet365

Με στόχο αρχικά τη νίκη για να πάει το ματς στο χρυσό σετ, παίρνοντας εν συνεχεία την πρόκριση για τους «16» του Τσάλεντζ Καπ, ο Άρης φιλοξενεί στο Αλεξάνδρειο (19:00) την Κομουνάλικ Γκρόντνο.

Στην Λευκορωσία και παρά την ήττα με 3-1 έδειξε πως είναι σε θέση να πάρει την πρόκριση στους «16» του Τσάλενζτ Καπ. Αυτό που μένει πλέον είναι να το αποδείξει και στο τάραφλεξ. Οι «κίτρινοι» την Τετάρτη υποδέχονται στο Αλεξάνδρειο την Κομουνάλικ Γκρόντνο (19:00) και θέλουν αρχικά τη νίκη έστω και με 3-2 και εν συνεχεία να τα δώσουν όλα στο χρυσό σετ για να πάρουν αυτοί την πρόκριση για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Για να τα καταφέρουν χρειάζονται δίπλα τους και τον κόσμο, που η αλήθεια είναι πως ειδικά στο αχανές Αλεξάνδρειο η παρουσία του είναι πιο σημαντική σε σχέση με την Μίκρα. Το ευχάριστο για τον Γιώργο Γιάτση είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για το μεγάλο παιχνίδι.

Μπαμπαλιούτας: «Φαβορί μέσα στην έδρα μας»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο λίμπερο του Άρη Λάμπης Μπαμπαλιούτας τονίζοντας για το αυριανό παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Είναι ένα σημαντικό ματς, το οποίο θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και να είμαστε εμείς αυτοί, που θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Θεωρώ ότι μέσα στην έδρα μας είμαστε εμείς το φαβορί. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή, μετά την επικράτηση επί της Κηφισιάς το Σάββατο. Άλλωστε, οι νίκες φτιάχνουν την ψυχολογία. Όσον αφορά τον αντίπαλο, η Κομουνάλικ είναι μία ψηλή ομάδα, που διαθέτει δύναμη πάνω στο φιλέ και αυτό είναι σίγουρα ένα σημείο, που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι ότι παρ΄ ότι καταφέραμε να τους χαλάσουμε την υποδοχή, εντούτοις, είχαμε πρόβλημα πάνω στο φιλέ, που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

 

Τέλος, ο έμπειρος αθλητής του ΑΡΗ δεν παρέλειψε να απευθύνει και κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας, ώστε αυτός να έρθει στο Αλεξάνδρειο και να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες του Γιώργου Γιάτση την πρόκριση: «Πρέπει ο κόσμος να έρθει να μας βοηθήσει αύριο στο Αλεξάνδρειο. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο και θέλουμε όλους μας τους φιλάθλους κοντά μας».

«ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ!»

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν αύριο στις 19:00 στο Αλεξάνδρειο, για να βοηθήσουν τους παίκτες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στον επαναληπτικό αγώνα με την Κομουνάλικ Γκρόντνο για τη φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ.

Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ και η παρουσία όλου του κόσμου του ΑΡΗ είναι απαραίτητη!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα