Όλες μαζί στο Ρέντη

Όλες μαζί στο Ρέντη

bet365

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Λιγκ θα αρχίσει από τη Δευτέρα στο Ρέντη η Εθνική Γυναικών. Την Παρασκευή το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναχωρήσει για την Κύπρο προκειμένου να δώσει φιλικά παιχνίδια.

Στην τελική ευθεία για το Ευρωπαϊκό Λιγκ μπαίνει από αύριο Δευτέρα η Εθνική Γυναικών. Μετά τα δύο διαφορετικά γκρουπ που υπήρξαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι 18 εκλεκτές του Τάκη Φλώρου θα αρχίσουν προπονήσεις στο κλειστό του Ρέντη.

Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι και την Παρασκευή, η 14άδα που θα επιλεγεί θα αναχωρήσει για την Κύπρο όπου θα δοθούν δύο φιλικά προετοιμασίας. Από εκεί, η 12άδα θα «πετάξει» για το Μπρνο, όπου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει Τσεχία, Ολλανδία και Ισραήλ στο πρώτο τουρνουά του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Οι παίκτριες που θα έχουν στην διάθεσή τους οι Τάκης Φλώρος και Απόστολος Οικονόμου από αύριο στο Ρέντη είναι οι: Τσίμα Ευγενία, Χαντάβα Ευαγγελία, Καραγκούνη Παναγιώτα, Ιβάνοβα Ίζαμπελ, Μερτέκη Ευαγγελία (ακραίες), Νομικού Μαρία, Κιόση Ελένη, Διώτη Παναγιώτα (διαγώνιες), Χατζηνικολάου Μαρία, Τζανακάκη Γεωργία, Γιώτα Κατερίνα, Λαμπρούση Γεωργία (κεντρικές), Σκόνδρα Ζωή-Αικατερίνη, Ρόγκα Παναγιώτα, Κελεσίδου Ειρήνη (λίμπερο), Κουτουξίδου Νικολέττα, Παπαφωτίου Αθηνά, Χριστοδούλου Στέλλα (πασαδόροι).

 

Τελευταία Νέα