Έρανος στον Ηρακλή

Gazzetta team
Έρανος στον Ηρακλή

bet365

Τα οικονομικά προβλήματα στον Ερασιτέχνη Ηρακλή ολοένα και μεγαλώνουν. Έρανος από τη διοίκηση προκειμένου η ομάδα βόλεϊ των γυναικών να μπορέσει να ταξιδέψει στην Κρήτη.

Ο γηραιός αντιμετωπίζει το Σάββατο (9/2) το Ρέθυμνο για την 17η αγωνιστική της Α1, δυστυχώς όμως η αποστολή δεν μπορεί να μεταβεί στη Μεγαλόνησο, αφού δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία.

Για το λόγο αυτό, οι ιθύνοντες κάνουν έρανο ώστε να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό που θα καλύψει τα αεροπορικά εισιτήρια των αθλητριών (δεν μπορούν να ταξιδέψουν αλλιώς λόγω των απεργιών της ΠΝΟ), σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει φόβος μηδενισμού, αν δεν παρουσιαστεί η ομάδα στο γήπεδο. Εκτός, βέβαια, κι αν η Ομοσπονδία αποφασίσει την αναβολή του.

«Τα προβλήματα του γυναικείου τμήματος βόλεϊ με τη μετακίνησή του στην Κρήτη, πλέον, έγιναν πιο σοβαρά. Η απεργία στα λιμάνια απαγορεύει στο τμήμα να ταξιδέψει και η εναλλακτική λύση της αεροπορικής μετακίνησης κρίνεται μέχρι και αυτήν την ώρα αδύνατη. Τα οικονομικά δεδομένα του τμήματος αλλά και του συλλόγου γενικότερα είναι γνωστό ότι δεν μπορούν να καλύψουν μια αεροπορική μεταφορά.

Υπάρχει ορατός ο κίνδυνος του μηδενισμού, εάν η ομάδα δεν βρεθεί στο γήπεδο έστω με επτά παίκτριες. Οι ιθύνοντες του τμήματος κάνουν έκκληση για οικονομική συμπαράσταση. Να ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Κρήτη ο προπονητής και επτά παίκτριες, ώστε να γλιτώσει τα χειρότερα το γυναικείο τμήμα. Οι Ηρακληδείς που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά το τμήμα μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη γραμματεία του συλλόγου από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στο τηλέφωνο 2310207715», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα